Maak kennis met de TVVL-workshops. Gedetailleerde informatie over het aanbod vindt u hieronder

Scroll down

Workshopaanbod installatietechniek

Workshops

Maak kennis met de TVVL workshops. Gedetailleerde informatie over het aanbod vind je hieronder. In de cursusagenda vind je meer informatie over de startdata van de verschillende workshops.

Meimaand Workshopmaand

Tijdens de TVVL Meimaand Workshopmaand krijg je volop de gelegenheid om aan je skills en kennis te werken. Je kunt kiezen uit verschillende workshops en je verdiepen in nieuwe ontwikkelingen en onderwerpen waar jij in de toekomst het verschil mee wilt maken.

Het programma voor 2020 gaat vanwege het Coronavirus helaas niet door. De 'klassiekers' die je hieronder vindt zijn verschoven naar het najaar.

Workshop Technische en Medische gassen

De workshop richt zich zowel op de algemene theorie als op de ontwerprichtlijnen voor leidingsystemen voor medische en technische gassen.

Workshop Technische en Medische gassen

Workshop Stoominstallaties

Deze workshop over stoominstallaties richt zich op de algemene theorie en ontwerprichtlijnen. Verder komt de opbouw van een stoominstallatie aan bod en wordt een werkende stoominstallatie bekeken.

Workshop Stoominstallaties

Workshop Zwembaden / Waterbehandeling

Een workshop van één dag waarin de waterbehandeling voor zwembaden en de waterbehandeling gericht op de utiliteit (bijv. bevochtiging) centraal staat.

Workshop Zwembaden / Waterbehandeling

Workshop Toegepaste Wiskunde en Natuurkunde

Wil je een post-hbo opleiding gaan volgen maar is je kennis op het gebied van wis- en natuurkunde al wat verder weggezakt? Of wil je gewoon je kennis van toegepaste wis- en natuurkunde weer een keer opfrissen? Tijdens de workshop wordt basiskennis opgefrist of op niveau gebracht.

Workshop Toegepaste Wiskunde en Natuurkunde

Kennis als motor van technologische innovatie