Projectmanagement en commissioning

Scroll down

Projectmanagement en Commissioning

Commissioning Specialist

Zelfstandig opstellen van een commissioning-plan en uitvoeren van commissioningwerkzaamheden of, met aanvullende competenties, te coördineren in de hoedanigheid van de Commissioning Autoriteit.

Commissioning Specialist

Commissioning Manager

Zelfstandig het juiste Cx-proces en -methodiek selecteren en dit kunnen beargumenteren en adviseren richting alle stakeholders. Dit is de vervolgcursus die aansluit op Commissioning Specialist.

Commissioning Manager

BIM Coördinator

Na het volgen van de opleiding BIM Coördinator ben je in staat om, samen met jouw BIM-team, een gevalideerd model op te leveren dat voldoet aan de gestelde kaders. Het BIM-uitvoeringsplan vormt daarvoor de basis.

BIM Coördinator

Projectleider Techniek

Het verkrijgen van een goede theoretische basis om de competenties van een projectleider in de praktijk te kunnen brengen. Deze cursus biedt een stevige basis voor succesvol projectleiderschap.

Projectleider Techniek

Communiceren vanuit je Kracht

Om techniek zo goed mogelijk in te zetten om je (bedrijfs)doelen te bereiken wil je goed contact onderhouden met mensen die voor het slagen van jouw werk van belang zijn. Tijdens deze cursus bepaal je je eigen leerdoelen. Waar wil jij in groeien op communicatief vlak?

Communiceren vanuit je Kracht

Adviesvaardigheden

Je wilt graag meer je adviserende rol pakken, zodat er beter naar je ideeën wordt geluisterd. Je wilt goed voorbereid het gesprek aangaan en je ideeën goed kunnen verwoorden, omdat je weet dat jouw kennis en expertise bijdragen aan een beter ontwerp.

Adviesvaardigheden

Terug Naar Algemeen Overzicht