Young Professional Event (YPE)

Gedragsverandering en verduurzaming

YPE_logo_CMYK.pngDe laatste keer dat de globale maandelijkse temperatuur onder het gemiddelde lag was februari 1985. Inderdaad, dus ruim 35 jaar geleden. Dat wij mensen daar de hand in hebben, is inmiddels wel geland. Maar wat wij mensen niet weten is hoe we het moeten oplossen en wat wij zelf hieraan kunnen doen. Want was het alleen een technisch probleem, dan hadden we het natuurlijk allang opgelost!

Wist jij, dat één van de grootste belemmeringen om te verduurzamen, dus zit in de gedragsverandering van organisaties en individuen? Tijd dus om anders te gaan denken en gebruik te maken van elkaars kennis. Want alleen samen komen we verder!

In 3 webinars richting het mainevent 'Gedragsverandering en verduurzaming: tijd voor actie!' op 21 september bij DeFabrique (Utrecht) bespreken we vragen over hoe bijvoorbeeld het brein werkt, hoe je mensen prikkelt, hoe je nu eigenlijk omgaat met weerstand en welke volgende stap jij kunt zetten als het gaat om verduurzaming. Laten we met elkaar de verbinding leggen, kennis delen, elkaar inspireren en enthousiasmeren. 

Blijf op de hoogte via de LinkedIn groep. Neem voor vragen contact op met Marieke Rouvoet, E m.rouvoet@tvvl.nl of M +31 630668405

Organisatie en partners

Young Professional Event is een initiatief van Platform Duurzame HuisvestingKEK en YOUNG TVVL die, in samenwerking met RijksvastgoedbedrijfRijksdienst voor Ondernemend NederlandDe BouwcampusTechniek NederlandWijTechniekBouwend NederlandAdviesbureau DWAAlba ConceptsNieman Raadgevende Ingenieurs en M2K Advies, samen met jou een duurzame gedragsverandering willen stimuleren. Zij geloven dat het de vernieuwers en de verschilmakers zijn die geloof geven in een duurzamere toekomst. En niet geloof als in hoop maar vanuit overtuiging, omdat je ziet wat gewone mensen bereiken als ze buitengewoon gedreven zijn.

Afbeelding-partners-YPE

Voor wie?

Het doel van Young Professional Event is het bij elkaar brengen van young professionals vanuit de GEHELE vastgoedketen die zich bezighouden met het verduurzamen van de bestaande gebouwde omgeving. Want verduurzaming gaat over alle schakels van de hele vastgoedketen. Iedereen van student tot professional, van financier tot huurder en van installateur tot eigenaar kan vanuit zijn eigen kennis en expertise het verschil maken door die extra stap te zetten.

Webinars

21 april | Webinar #1: Gedragsverandering en verduurzaming. Hoe werkt het brein en hoe communiceer je effectief? >> Klik hier voor de Terugblik 

  • gedragsdeskundige Melanie Klösters (TNO)
  • casus door Rik Altena (DWA & TVVL)
  • dagvoorzitter Thomas Wellink (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland & Platform Duurzame Huisvesting)

21 mei | Webinar #2: Gedragsverandering en verduurzaming. Hoe voorkom je weerstand? >> Klik hier voor de Terugblik

  • gedragsdeskundige Marlies Kok (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland)
  • casus door Allard Lambers (Rijksvastgoedbedrijf) 
  • dagvoorzitter Jip van Grinsven (Alba Concepts & KEK)

21 juni | Webinar #3: Gedragsverandering en verduurzaming. Hoe prikkel je mensen? >> Klik hier voor de Terugblik

  • gedragsdeskundige Peter Paul van Kempen (Van Kempen Consultancy)
  • casus door Bernardo Korenberg (Bouwinvest en IVBN)
  • dagvoorzitter Jacques van der Krogt (Dapple & TVVL)

YPE - zoom achtergrond

Main event

De eerste 3 webinars van het Young Professional Event zitten erop. En wat was het een feestje! Met meer dan 500 aanmeldingen en inhoudelijke bijdrages van onze contentpartners was het een groot succes! De 3 webinars zijn een mooie aanloop geweest naar het main event op dinsdag 21 september 2021. Hét moment waar we weer fysiek bij elkaar kunnen komen in DeFabrique te Utrecht.

Ondertussen weten we dat één van de grootste belemmeringen om te verduurzamen, dus zit in de gedragsverandering van organisaties en mensen. Tijdens de webinars is er gesproken over de werking van ons brein, hoe we om kunnen gaan met weerstand en hoe je nu eigenlijk de ander kan verleiden om te gaan verduurzamen. Nu is het tijd voor actie!

Meld je nu aan voor het GRATIS main event van Young Professional Event 'Gedragsverandering en verduurzaming: tijd voor actie!' op dinsdag 21 september 2021 bij DeFabrique (Utrecht).

Meer informatie en aanmelden