Young Professional Event (YPE)

Gedragsverandering en verduurzaming

De laatste keer dat de globale maandelijkse temperatuur onder het gemiddelde lag was februari 1985. Inderdaad, dus ruim 35 jaar geleden. Dat wij mensen daar de hand in hebben, is inmiddels wel geland. Maar wat wij mensen niet weten is hoe we het moeten oplossen en wat wij zelf hieraan kunnen doen. Want was het alleen een technisch probleem, dan hadden we het natuurlijk allang opgelost!

Wist jij, dat één van de grootste belemmeringen om te verduurzamen, dus zit in de gedragsverandering van organisaties en individuen? Tijd dus om anders te gaan denken en gebruik te maken van elkaars kennis. Want alleen samen komen we verder!

Young Professional Event (YPE)

Young Professional Event is een initiatief van Platform Duurzame HuisvestingKEK en YOUNG TVVL en onze Vrienden* die samen met jou een duurzame gedragsverandering willen stimuleren. We geloven dat het de vernieuwers en de verschilmakers zijn die geloof geven in een duurzamere toekomst. En niet geloof als in hoop maar vanuit overtuiging, omdat je ziet wat gewone mensen bereiken als ze buitengewoon gedreven zijn.

Het doel van Young Professional Event is het bij elkaar brengen van young professionals vanuit de GEHELE vastgoedketen die zich bezighouden met het verduurzamen van de bestaande gebouwde omgeving. Want verduurzaming gaat over alle schakels van de hele vastgoedketen. 

YPE_logo_CMYK.png

*Vrienden
RijksvastgoedbedrijfRijksdienst voor Ondernemend NederlandDe BouwcampusTechniek NederlandWijTechniekBouwend NederlandAlba ConceptsDWANiemanM2K Advies en IVBN

Blijf op de hoogte via de LinkedIn groep. Neem voor vragen contact op met Mylenne Hamaker, E m.hamaker@tvvl.nl of M +31 634352224

Ben jij erbij de 21ste?

In 3 webinars richting het ‘Main-event’ op 21 september bij DeFabrique in Utrecht, bespreken we vragen over hoe bijvoorbeeld het brein werkt, hoe je mensen prikkelt, hoe je nu eigenlijk omgaat met weerstand en welke volgende stap jij kunt zetten als het gaat om verduurzaming. Laten we met elkaar de verbinding leggen, kennis delen, elkaar inspireren en enthousiasmeren. 

Onderstaand programma hebben wij vormgegegven samen met onze contentpartners*: 

  • 21 april | Webinar #1: ‘Hoe werkt het brein en hoe communiceer je effectief?
    met gedragsdeskundige Melanie Klösters, TNO en casus door Rik Altena, DWA (TVVL) >> Klik hier voor de Terugblik
  • 21 mei | Webinar #2: ‘Omega-strategieën: hoe voorkom je weerstand?’ 
    met gedragsdeskundige Marlies Kok, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en casus door Allard Lambers, Rijksvastgoedbedrijf >> Klik hier voor aanmelden
  • 21 juni | Webinar #3: ‘Alfa-strategieën: hoe prikkel je mensen?’
    met gedragsdeskundige Maxime de Jonge, JongeGeesten en casus door Bernardo Korenberg, Bouwinvest (IVBN)

*Contentpartners
TNO, DWA, TVVL, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, Rijksvastgoedbedrijf, JongeGeesten, Bouwinvest en IVBN