Triple BIM Community

Scroll down

Triple BIM Community

Triple BIM Community

Samen staan we voor de uitdaging de productiviteit en de kwaliteit in de bouwsector te verhogen. Digitalisering, robotisering en andere technologieën spelen hier een belangrijke rol in. Om de technologieën goed voor ons te kunnen laten werken is een gestructureerd Bouwwerk Informatie Model (BIM) van cruciaal belang. Om tot een bruikbaar BIM model te kunnen komen werken diverse partijen met elkaar samen. Hoe beter de samenwerking en informatie uitwisseling, hoe groter het profijt is dat we hier als sector uit kunnen halen.

De BIM Community brengt mensen online en offline bijeen die kennis willen uitwisselen en samen willen werken aan onderwerpen ter verbetering van de productiviteit en het imago van de bouw. Met de BIM community wordt daarnaast een stevige basis gelegd voor digitalisering van sector. Er zijn op het moment 3 projecten geselecteerd en er worden interessante Triple BIM Community Cafés georganiseerd.

Projecten

Bij de start heeft de Triple BIM Community een 3-tal relevante onderwerpen op de agenda gezet om op te pakken:

bim.jpg

BIMformatieflow in de keten

slim gebouw rand.jpg

De zin en de onzin van LOD

Bekijk project Bekijk project

portfolio rand.jpg

BIM als collega

Bekijk project

Leden

  • Johan Bredenbeek, voorzitter
  • Edgar van de Kamp
  • Alexander Hoos
  • Jerry Groeneveld
  • Kees Boekel
  • Djorhia Nijssen
  • Patrick Koning

Geïnteresseerd? Meld je aan!

Hoewel de initiatiefnemers in de installatiebranche actief zijn is de community juist bedoeld voor participatie vanuit de hele bouwsector. Dus bouwer, architecten, adviseurs, opdrachtgevers, start-ups, enz. zijn allen meer dan welkom deel te nemen! Sterker nog: we hebben elkaar nodig om de bouw leuker en productiever te maken. So join the group! Bezoek een van onze Community Cafés (bekijk de agenda) of neem contact op met de volgende personen: