Nieuwe cursussen 2016 - 2017

Lees meer..
Scroll down

Bijeenkomsten / Regionaal

Regionaal

3D-huizen printen. Bouwen met herbruikbaar beton. Gezonde kantoorlucht. Gebouwen die energie opwekken in plaats van verbruiken. Zomaar wat onderwerpen van activiteiten waaraan je mee kiunt doen als TVVL-lid. Tijdens een lezing of excursie naar vooruitstrevende projecten in jouw regio.

Door de regiobijeenkomsten van TVVL blijf je op de hoogte van alles wat speelt in je vakgebied. Maar dat is niet alles. Netwerken kan moeilijk zijn. TVVL-regiobijeenkomsten zijn dan een uitkomst. Daar vind je de verbinding met vak professionals. Zowel binnen als buiten je sector.

Nieuwe regioverdeling West-Brabant & Zeeland 

De 7 regionale groepen van TVVL organiseren regelmatig workshops, lezingen, informele bijeenkomsten en excursies naar toonaangevende projecten in binnen- en buitenland. Leuk, leerzaam en informeel zijn kernbegrippen bij alle activiteiten, die ook voor niet-leden toegankelijk zijn. Leren van elkaar, leren wie wat weet en wie wat voor je kan betekenen.

Doelstelling van het Regionetwerk is de kennis en kunde op het gebied van gebouwgebonden installaties dichter bij huis uit te dragen. 

De 7 regiogroepen: Midden-Nederland, Noord-Holland, Zuid-Holland & Zeeland, Brabant, Limburg, Noord-Nederland en Oost-Nederland.

leren van elkaar, leren wie wat weet en wie wat voor je kan betekenen

Online Community

Kennis ontwikkelen en delen vinden we belangrijk. Uw ideeën en ervaringen willen wij graag horen. Denk met ons mee in deze Online Community.

Lees meer

Onderzoeken

TVVL publiceert de uitgevoerde onderzoeken in technische rapporten. Lees meer

De nieuwste ontwikkelingen in uw vakgebied?

Meld u aan voor een van onze bijeenkomsten

Inmiddels nieuwsgierig?

neem contact met ons op, of lees verder