Programma van YOUNG TVVL Zomerfeest

YOUNG TVVL Zomerfeest

Programma van YOUNG TVVL Zomerfeest

Op donderdag 22 juni:
13:00 - 13:45 Ontvangst
13:45 - 13:55 Opening & welkom door dagvoorzitter Pieter Hilhorst
13:55 - 14:45 Keynote Joris Voeten
14:45 - 15:15 'Backcasten' door deelnemers YOUNG TVVL Masterclass
15:15 - 16:15 Verrassingsact
16:15 - 16:45 Borreltijd!
16:45 - 17:30 Keynote Philip La Rose
17:40 - 18:40 Workshops
18:40 - 19:00 Afsluiting plenair
19:00 - 20:30 BBQ (met wéér een borrel)
20:30 - 22:00 Pubquiz met quizmaster Jochem Mark
 1. Van 13:55 tot 14:45

  Keynote Joris Voeten

  Joris Voeten van de Wageningen University & Research zal spreken over de druk op de gebouwde omgeving door klimaatverandering. Van te heet via te nat naar te droog. Op veel plekken worden planten, bomen, groene daken en gevels ingezet als klimaat-adaptatie maatregel, omdat ze als spons en natuurlijke verkoeler de negatieve effecten kunnen dempen. Je verwacht het niet, maar dat betekent ook steeds meer voor de installatietechniek; gebouwen worden watercirculair en daken worden energiewinnende waterbergende luchtfilterende biodiverse koelmachines en dat allemaal op dezelfde plek. ‘Maar natuur en techniek hebben toch niks met elkaar te maken?’. Uit onderzoek blijkt juist het tegenovergestelde; techniek vormt de essentiële interface tussen het gebouwde en de natuur in de stad, om ervoor te zorgen dat beide maximaal kunnen functioneren voor menselijke gezondheid en klimaatadaptatie. En wat betekent dat dan persoonlijk voor de professional in de rol van ‘Innovateur'?

 2. Van 14:45 tot 15:15

  'Backcasten' door deelnemers YOUNG TVVL Masterclass

  De deelnemers van de Masterclass Backcasting gaan je verrassen met presentaties waarin ze je meenemen naar het jaar 2032. Onder leiding van Wim van Rooijen van de Fountainheads nemen ze je mee in de reis die ze het eerste kwartaal van dit jaar hebben gemaakt door het volgen van een vierdelige masterclass serie. 

 3. Van 15:15 tot 16:15

  Verrassingsact

  Pak je stoel op, want de zaal moet leeg! Koptelefoon op je hoofd en geef je over aan het moment. Wij gaan jouw gelukshormonen even wakker schudden. Tijd voor een unieke ervaring die je vast en zeker nooit eerder hebt meegemaakt!

 4. Van 16:15 tot 16:45

  Borreltijd!

  Geen uitleg nodig toch? 

 5. Van 16:45 tot 17:30

  Keynote Philip La Rose

  Philip La Rose komt beroep doen op jouw leiderschap. We hebben de technologieën om grote uitdagingen als klimaatverandering, data gevoeligheid, energietransitie aan te gaan. Maar om deze uitdagingen effectief aan te pakken, hebben we leiders nodig die zowel analytisch als emotioneel intelligent zijn. Leiders die visie gedreven actie ondernemen, zelfbewust handelen en synergie kunnen creëren door effectief samen te werken. Ze maken keuzes vanuit een hoger doel en handelen met moed en eerlijkheid. Alleen dan kunnen we de technologie daadwerkelijk ondersteunend maken en de mens leidend laten zijn. 

Aanmelden

Je kunt je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

Deelnemersprijs

Ticket Prijs
Jong professionals <26 jaar* Gratis
Niet-leden Gratis
Sprekers en Organisatie Gratis
TVVL medewerkers bedrijfsleden Gratis
TVVL persoonlijke leden Gratis

Alle vermelde prijzen zijn excl. 21% BTW. 

Ledenkorting
Gebruik maken van de voordelen voor leden? Word lid
*Ben je jong professional <26 jaar? Wordt gratis lid van TVVL en ontvang korting op deelname aan dit congres.

Aanmelden
Log eerst in. Jouw gegevens zijn dan al ingevuld (gebruik geen inloggegevens van een ander, want accounts zijn persoonlijk).

Heb je nog geen account?
Maak eerst een account aan om vervolgens in te loggen om aan te melden.

Annulering & no-show
Bij annulering binnen één week voor het evenement of no-show brengt TVVL kosten in rekening: € 50,- voor gratis tickets. Plaatsvervanging bij verhindering is altijd mogelijk.

Deelnemerslijst
Vanwege de nieuwe privacy wetgeving (AVG) is de deelnemerslijst alleen online zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Meer informatie
Marieke Rouvoet, T 088 4010614

Kun je onverwacht niet deelnemen en/of wil je annuleren? Check de voorwaarden congressen en bijeenkomsten | Privacy Policy

Deel met anderen