Over YOUNG TVVL Zomerfeest

YOUNG TVVL Zomerfeest

MicrosoftTeams-image (3)

Op (hopelijk) een mooie zomermiddag komen we weer samen op een ditmaal een mooi stukje Utrecht. Bij locatie de Moestuin organiseren wij weer hét event voor jong professionals in de branche. 

Bereid je alvast voor op een innovatief programma met interessante lezingen over techniek en persoonlijke ontwikkeling. Op deze groene locatie starten we met een plenair programma waarin Joris Voeten van de Wageningen University & Research zal spreken over de druk op de gebouwde omgeving door klimaatverandering. Van te heet via te nat naar te droog. Op veel plekken worden planten, bomen, groene daken en gevels ingezet als klimaat-adaptatie maatregel, omdat ze als spons en natuurlijke verkoeler de negatieve effecten kunnen dempen. Je verwacht het niet, maar dat betekent ook steeds meer voor de installatietechniek; gebouwen worden watercirculair en daken worden energiewinnende waterbergende luchtfilterende biodiverse koelmachines en dat allemaal op dezelfde plek. ‘Maar natuur en techniek hebben toch niks met elkaar te maken?’. Uit onderzoek blijkt juist het tegenovergestelde; techniek vormt de essentiële interface tussen het gebouwde en de natuur in de stad, om ervoor te zorgen dat beide maximaal kunnen functioneren voor menselijke gezondheid en klimaatadaptatie. En wat betekent dat dan persoonlijk voor de professional in de rol van ‘Innovateur'?

Philip La Rose komt beroep doen op jouw leiderschap. We hebben de technologieën om grote uitdagingen als klimaatverandering, data gevoeligheid, energietransitie aan te gaan. Maar om deze uitdagingen effectief aan te pakken, hebben we leiders nodig die zowel analytisch als emotioneel intelligent zijn. Leiders die visie gedreven actie ondernemen, zelfbewust handelen en synergie kunnen creëren door effectief samen te werken. Ze maken keuzes vanuit een hoger doel en handelen met moed en eerlijkheid. Alleen dan kunnen we de technologie daadwerkelijk ondersteunend maken en de mens leidend laten zijn. 

Ook zullen de deelnemers van de Masterclass Backcasting iets vertellen over het traject wat ze hebben gevolgd en door middel van een presentatie laten zien wat 'backcasten' nu eigenlijk is. 

Wat er verder op het programma staat? Een hele toffe avond activiteit, een BBQ en natuurlijk een borrel! Alle ingrediënten voor een heerlijke zomerdag zijn dus aanwezig. Binnenkort meer informatie over het programma. 

Wil je erbij zijn? Dit jaar zijn er maximaal 120 plekken beschikbaar. Meld je dus snel aan en verzeker jezelf van een plekje.

Sprekers

Joris Voeten Joris Voeten is Onderzoeker Urban Nature Based Solutions,  Wageningen University & Research. Met een achtergrond in Tropische Bosbouw heeft Joris meer dan 20 jaar ervaring in het innoveren en onderzoeken van stedelijk groen op basis van gezonde plantengroei, waterbeschikbaarheid en gelaagd multifunctioneel stedenbouwkundig ontwerp. Zijn projecten richten zich op daken, stedelijke bomen in straatbeelden en sportsystemen, en zijn allemaal gebaseerd op Nature-based Solutions gericht op klimaatadaptatie, stedelijke veerkracht en het betrouwbaar leveren van stedelijke ecosysteemdiensten. Deze systemen worden gekenmerkt door gewogen gebruik van veerkrachtige interfaces tussen de gewenste biosfeer en de vaak vereiste technosfeer om het natuurlijke functioneren in dichtbevolkte stedelijke omgevingen te ondersteunen.
Philip close up groot

Philip la Rose is een gepassioneerde spreker, trainer en coach bij Gett Involved Leadership Trainings, met meer dan 10 jaar ervaring in het inspireren, trainen en coachen van (jonge) professionals, managers en studenten op het gebied van leiderschap en emotionele intelligentie. Zijn persoonlijke verhaal van transformatie en bewezen concepten op het gebied van leiderschap en emotionele intelligentie komen samen in zijn inspirerende lezingen en workshops. Philip helpt anderen te groeien in leiderschap en emotionele intelligentie, zodat zij nog beter kunnen bijdragen aan een betere wereld.

Blik je nog even met ons terug op het YOUNG TVVL Zomerfestival 2022? 

YOUNG TVVL

Icoon-Young.png

Aanmelden

Je kunt je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

Deelnemersprijs

Ticket Prijs
Jong professionals <26 jaar* Gratis
Niet-leden Gratis
Sprekers en Organisatie Gratis
TVVL medewerkers bedrijfsleden Gratis
TVVL persoonlijke leden Gratis

Alle vermelde prijzen zijn excl. 21% BTW. 

Ledenkorting
Gebruik maken van de voordelen voor leden? Word lid
*Ben je jong professional <26 jaar? Wordt gratis lid van TVVL en ontvang korting op deelname aan dit congres.

Aanmelden
Log eerst in. Jouw gegevens zijn dan al ingevuld (gebruik geen inloggegevens van een ander, want accounts zijn persoonlijk).

Heb je nog geen account?
Maak eerst een account aan om vervolgens in te loggen om aan te melden.

Annulering & no-show
Bij annulering binnen één week voor het evenement of no-show brengt TVVL kosten in rekening: € 50,- voor gratis tickets. Plaatsvervanging bij verhindering is altijd mogelijk.

Deelnemerslijst
Vanwege de nieuwe privacy wetgeving (AVG) is de deelnemerslijst alleen online zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Meer informatie
Marieke Rouvoet, T 088 4010614

Kun je onverwacht niet deelnemen en/of wil je annuleren? Check de voorwaarden congressen en bijeenkomsten | Privacy Policy

Deel met anderen