Over TVVL Kennispartners Nieuwe manieren van netwerken

TVVL Kennispartners Nieuwe manieren van netwerken

Bij het realiseren van een duurzaam Nederland speelt de installatiesector een belangrijke rol. De uitdagingen waar we als branche voor staan dwingen ons tot vernieuwen en samenwerken. Data en digitalisering helpen ons om inzicht te krijgen in een gezonde gebouwde omgeving én bieden ons mogelijkheden om op nieuw manieren met elkaar in contact te komen. Voorafgaand aan het TVVL Toekomst & Trends Event op woensdag 11 januari 2023 organiseren TVVL Kennispartners een sessie ‘Nieuwe manieren van netwerken’. Twee inspirerende keynote sprekers nemen je mee in de mogelijkheden én kansen die nieuwe manieren van netwerken ons zowel persoonlijk als bedrijfsmatig kunnen bieden.

Het programma start om 10.30 uur en eindigt om 12.30 uur met een lunch. Vanaf 10.00 uur vindt de ontvangst plaats. Het inhoudelijke programma volgt nog, maar je kunt je alvast aanmelden voor dit event.

Sprekers

Deepak SelvarajIn deze sessie zullen we onderzoeken hoe de huidige trends in sociale media de maakindustrie en haar communicatiestrategieën hervormen. Daarnaast zullen we onderzoeken hoe producenten en installateurs via sociale kanalen kunnen samenwerken om hun bedrijf uit te breiden en vooruit te helpen. Er zal veel nadruk liggen op B2B digitale trends.

Deepak Selvaraj,  Social Media and Communities Specialist - Global bij IMI Hydronic engineering

Deepak Selvaraj is een digitale marketingspecialist met een MBA in International Digital Project Management. Hij heeft vijf jaar in de digitale marketingindustrie gewerkt en de afgelopen twee jaar in de B2B-sector gediend. Als social media en community specialist bij IMI Hydronic Engineering, verbetert Deepak B2B-acquisities met meerdere social media campagnes en kanalen en helpt hij het commerciële team bij het bouwen van account-based targeting door middel van social selling initiatieven.

Let op! Deze presentatie wordt in het engels gegeven


Meld je ook aan voor:

Ook kun je je direct aanmelden voor het middagprogramma van het TVVL Toekomst & Trends Event en/of de TVVL Nieuwjaarsreceptie (alleen voor leden).

Voor de 3e keer organiseert TVVL namelijk het Toekomst & Trends Event. TVVL gelooft dat in onze zoektocht naar techniek, in dienst van mens en duurzaamheid, we verder moeten kijken. Vanuit het metathema 'Inzicht in een gezonde en circulaire gebouwde omgeving' geven we aan de hand van het jaarthema Klimaatverandering en data invulling aan deze bijeenkomst.

Aanmelden

Je kan je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

Deelnemersprijs

Ticket Prijs
1. TVVL persoonlijke leden Gratis
2. TVVL medewerkers bedrijfsleden Gratis
3. Gepensioneerde leden Gratis
4. Jong professionals <26 jaar* Gratis
5. Niet-leden € 30,00

Alle vermelde prijzen zijn excl. 21% BTW. 

Ledenkorting
Gebruik maken van de voordelen voor leden? Word lid
*Ben je jong professional <26 jaar? Wordt gratis lid van TVVL en ontvang korting op deelname aan dit congres.

Aanmelden
Log eerst in. Jouw gegevens zijn dan al ingevuld (gebruik geen inloggegevens van een ander, want accounts zijn persoonlijk).

Heb je nog geen account?
Maak eerst een account aan om vervolgens in te loggen om aan te melden.

Annulering & no-show
Bij annulering binnen één week voor het evenement of no-show brengt TVVL kosten in rekening: € 30,- voor gratis tickets of de volledige ticketprijs bij betaalde tickets. Plaatsvervanging bij verhindering is altijd mogelijk.

Deelnemerslijst
Vanwege de nieuwe privacy wetgeving (AVG) is de deelnemerslijst alleen online zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Meer informatie
Amber van Marrewijk, T 088 4010605

Kun je onverwacht niet deelnemen en/of wil je annuleren? Check de voorwaarden congressen en bijeenkomsten | Privacy Policy

Deel met anderen