Over TVVL Toekomst & Trends Event 2023

TVVL Toekomst & Trends Event 2023

header T&T 2023

TVVL Toekomst & Trends Event

TVVL nodigt je uit voor de 3e editie van het TVVL Toekomst & Trends Event op woensdag 11 januari. TVVL gelooft dat in onze zoektocht naar techniek, in dienst van mens en duurzaamheid, we verder moeten kijken. Vanuit het metathema 'Inzicht in een gezonde en circulaire gebouwde omgeving' geven we aan de hand van het jaarthema Klimaatverandering en data invulling aan deze bijeenkomst.

Toekomst leidend, trends achterhaald?
We gaan het niet mooier schetsen dan het werkelijk is. Er is namelijk niet één weg die je van punt A naar B leidt om de klimaatproblematiek op te lossen. Hoe kunnen we dan werken aan de uitdaging van overmorgen? 8 miljard mensen laten leven, wonen en werken op hetzelfde stukje aarde is een reusachtige opgave die we niet alleen aankunnen; dit vergt vergaande samenwerking tussen verschillende disciplines. Laat je deze bijeenkomst verrijken maar juist ook verwarren met kennis uit onderzoek en praktijk over de complexiteit van klimaatverandering. Klimaatverandering heeft voor Nederland (en de rest van de wereld) grote gevolgen. We willen van punt A naar punt B, maar liggen misschien wel op koers naar punt Zee. Welke innovaties binnen de gebouwde omgeving kunnen dit voorkomen?

We nodigen 3 sprekers uit, waaronder:

  • Andy van de Dobbelsteen, TU Delft. Hij richt zich op duurzaam bouwen, duurzame energiesystemen en klimaatadaptatie: het aanpassen aan klimaatveranderingen die verwacht worden.
  • Marian Stuiver, Wageningen University & Research. Zij vertelt ons vanuit The Symbiotic City, voices of nature in urban transformations" over het herstellen van natuurwaarden in het stedelijk gebied.

Het programma start om 13.30 uur en eindigt om 16.30 uur. Vanaf 13.00 uur vindt de ontvangst plaats. Het volledige programma vind je onder de 'Programma'-knop. We kijken uit naar je komst.

Meld je ook aan voor:
In het ochtendprogramma organiseren de TVVL Kennispartners tussen 10.00 - 12.30 uur een sessie over nieuwe manieren van netwerken. In het aanmeldingsproces kan je je hiervoor eenvoudig aanmelden. Ook kun je je direct aanmelden voor de TVVL Nieuwjaarsreceptie (alleen voor leden).

Aanmelden

Je kan je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

Deelnemersprijs

Ticket Prijs
1. TVVL persoonlijke leden Gratis
2. TVVL medewerkers bedrijfsleden Gratis
4. Jong professionals <26 jaar* Gratis
5. Niet-leden € 30,00

Alle vermelde prijzen zijn excl. 21% BTW. 

Ledenkorting
Gebruik maken van de voordelen voor leden? Word lid
*Ben je jong professional <26 jaar? Wordt gratis lid van TVVL en ontvang korting op deelname aan dit congres.

Aanmelden
Log eerst in. Jouw gegevens zijn dan al ingevuld (gebruik geen inloggegevens van een ander, want accounts zijn persoonlijk).

Heb je nog geen account?
Maak eerst een account aan om vervolgens in te loggen om aan te melden.

Annulering & no-show
Bij annulering binnen één week voor het evenement of no-show brengt TVVL kosten in rekening: € 30,- voor gratis tickets of de volledige ticketprijs bij betaalde tickets. Plaatsvervanging bij verhindering is altijd mogelijk.

Deelnemerslijst
Vanwege de nieuwe privacy wetgeving (AVG) is de deelnemerslijst alleen online zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Meer informatie
Amber van Marrewijk, T 088 4010605

Kun je onverwacht niet deelnemen en/of wil je annuleren? Check de voorwaarden congressen en bijeenkomsten | Privacy Policy

Deel met anderen