Over YOUNG TVVL Ontbijtsessie Toekomstvisie met de TVVL Kennispartners

YOUNG TVVL Ontbijtsessie Toekomstvisie met de TVVL Kennispartners

header YOUNG TVVL#5.jpg

Ontbijtsessie Toekomstvisie met de TVVL Kennispartners 

Dit jaar organiseert YOUNG TVVL het ochtendprogramma van de Techniekdag. We ontvangen je met een heerlijk ontbijt om de dag rustig te starten. Daarna start het inhoudelijk programma dat volledig gaat over innovatie!

Fountainheads

FountainheadsEr gebeurt van alles om je heen. We struikelen van de ene in de andere crisis. De actuele ontwikkelingen wachten niet op dromers, slaapkoppen, snoozers en mensen die denken dat alles bij het 'oude normaal' blijft. Er bestaat niet zoiets als normaal. Geen ‘oud normaal’. Geen 'nieuw’ normaal' of 'tijdelijk abnormaal'. We willen het niet graag zien en horen maar alles om ons heen verandert continue. Voor iedereen. Er is maar één constante: ’(N)OOIT! NORMAAL?’

Trendverkenners Jan-Henk Bouman en Wim van Rooijen schudden je verbaal wakker en zorgen er voor dat je 'adaptieve genen' worden geprikkeld door in een sneltreinvaart een actueel overzicht te geven over uiteenlopende ontwikkelingen en bewegingen. Wat zijn de technologische, sociale, maatschappelijke en economische trends in jouw markt en omgeving? Waarom is je snel aanpassen en innoveren nu belangrijker dan ooit? Wat is de impact van kunstmatige intelligentie, robotisering en big data? Wat doe je als het noodlot lijkt toe te slaan? En hoe ga je om met al die opeenvolgende crises?

En misschien wel de belangrijkste vraag: In welke business zit je eigenlijk? Wat is de kern van je product of dienst? Met de antwoorden en inzichten kun je op zoek naar de betekenis voor je onderneming of organisatie. Hoe richt je die toekomstbestendig en gericht op kansen en nieuwe mogelijkheden in?

Workshops

Hoe ziet de installatietechniek er in de toekomst uit en welke innovaties zijn nodig om voort te bestaan? Innoveren is durven experimenteren. Wij geloven in beweging, want niet innoveren betekent stilstaan. Samen met de TVVL Kennispartners werpt YOUNG TVVL een blik op innovatie en de toekomst. Met de kennis van doorgewinterde innovatie experts en de frisse energie van jong professionals kijken we naar de uitdagingen van overmorgen. Eén ding is zeker; techniek is hierin niet weg te denken. 

De TVVL Kennispartners pitchen hun innovaties en visie en gaan vervolgens in kleinere setting met jou en andere jong professionals in gesprek. De workshops worden gegeven door AlklimaCarrier, Xigna, Bosch en Systemair.

PNG Alklima carrier_logo_300 Xigna_rgb zonder tekst in logo


2016 LOGO_REMEHA_FC_116C
systemair-200x150

Bosch-200x150

Voorlopig Programma

8.00 uur Ontvangst & ontbijt
8.55 uur Welkom door YOUNG TVVL
9.00 uur  Start plenair met Jan-Henk Bouman en Wim van Rooijen
10.00 uur Pitches Kennispartners
10.20 uur Koffiepauze en wisseltijd
10:40 uur Workshopronde 1
11:10 uur Wisseltijd
11:20 uur  Workshopronde 2
11.50 uur Afsluiting


Waar vind dit alles plaats?

Graag verwelkomen we je op locatie InnStyle in Maarssen. Dit YOUNG TVVL programma vind plaats voorafgaand aan onze TVVL Techniekdag, die plaatsvindt op dezelfde locatie. Gelegen op een verborgen plek aan de rand van de Maarsseveense Plassen, centraal in het land tegen Utrecht aan en makkelijk te bereiken. 
 innstyle

YOUNG TVVL

Icoon-Young.png

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Deelnemersprijs

Ticket Prijs
Niet-leden Gratis
TVVL medewerkers bedrijfsleden Gratis
TVVL persoonlijke leden Gratis

Annulering
Bij annulering binnen één week voor het evenement of no show brengt TVVL de inkoopkosten in rekening. Plaatsvervanging bij verhindering is altijd mogelijk.

TVVL (medewerkers bedrijfs)leden of een account?
Log eerst in met jouw persoonlijke TVVL account (gebruik nooit de inloggegevens van een ander). 

Geen TVVL account? 
Maak eerst een account aan om vervolgens in te loggen en aan te melden.

Deelnemerslijst
Vanwege de privacy wetgeving (AVG) is de deelnemerslijst alleen online zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Meer informatie
Marieke Rouvoet
T 088 4010614 |  m.rouvoet@tvvl.nl

Voorwaarden congressen en bijeenkomsten | Privacy Policy

Deel met anderen