Over TVVL Techniekdag 2022

TVVL Techniekdag 2022

De TVVL Techniekdag brengt alle ontwikkelingen en innovaties vanuit de verschillende disciplines samen tijdens deze middag. De expertgroepen en communities geven een kijkje in eigen keuken en presenteren de projecten en/of ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Ook introduceren we deze editie iets nieuws: een verdiepende case. 

Joris VoetenKeynote Joris Voeten
Keynote spreker Joris Voeten van de Wageningen University & Research trapt af met zijn presentatie over Ecosystemen en Klimaatbestendige gebouwen: Does Nature love Technology? Het klimaat verandert, er is een energietransitie, het zoete water wordt schaarser en we verliezen steeds meer biodiversiteit. Dit alles vormt een grote uitdaging voor de bouw en stedelijke ontwikkeling. Hier gaat Joris dieper op in, waarna hij een inleiding geeft op de verdiepende case waar je tijdens het parallelprogramma mee aan de slag kunt.

Parallelsessies
Tijdens dat parallelprogramma kun je kiezen uit een aantal opties. Behalve de eerder genoemde case, zijn er elke ronde ook 2 presentaties van de verschillende expertgroepen en communities die je kunt bijwonen. Bekijk het programma om daar meer over te lezen. 

De case
De case is een nieuw item dat we introduceren in het programma van de TVVL Techniekdag. Het is bedoeld voor iedereen die meer wil doen dan alleen luisteren. Dus grijp je kans en zet je kennis en expertise in om een toekomstige woon-, werk- en leefomgeving te creëren. We introduceren tijdens deze middag een case waarbij we jullie uitnodigen om mee te denken over oplossingen in het kader van het nieuwe jaarthema Klimaatverandering en data. Kijk snel in het programma voor meer informatie.

Aan het einde van de dag presenteren we het resultaat van de case, zodat iedereen deelgenoot hiervan wordt gemaakt. Wellicht kunnen we met elkaar ambities voor het komend jaar vaststellen of worden er kickstarters gecreëerd om projecten een boost te geven.

BJ Max prijs
Traditiegetrouw wordt op de TVVL Techniekdag ook de BJ Max Prijs uitgereikt. Sinds een aantal jaar zijn er 2 winaars: 1 in de categorie Jong Talent en 1 in de categorie Bewezen Expert. Beide prijswinnaars vertellen kort over het project waarmee ze de prijs hebben gewonnen.

Energiekompas
Het Energiekompas is een verduurzamingsinstrument waarbij iedereen met weinig tot veel kennis eenvoudig een gebouw kan analyseren op het gebied van werkelijke energieverbruik en het bestaande energielabel. Aan de hand van een aantal praktijkcases wordt de effectiviteit van het Energiekompas benadrukt.

Netwerken
We sluiten de dag af met een heerlijk netwerkbuffet, waarbij we elkaar onder het genot van een hapje en een drankje uitgebreid kunnen spreken en napraten over de dag.

Ochtendprogramma
YOUNG TVVL verzorgt dit jaar het ochtendprogramma. We organiseren een ontbijtsessie met trendverkenners Jan-Henk Bouman en Wim van Rooijen van Fountainheads over ’(N)OOIT! NORMAAL?’. De TVVL Kennispartners gaan daarna in workshops met de deelnemers aan de slag over de toekomst van de installatietechniek. Welke innovaties zijn nodig om voort te bestaan? Innoveren is durven experimenteren.

Wil je ook bij de ochtendsessie zijn? Meld je daar dan apart voor aan via de eventpagina van YOUNG.

Deelnemersprijs

Ticket Prijs
1e medewerker bedrijfsleden TVVL Gratis
Gepensioneerde leden TVVL Gratis
Lid Techniek Nederland € 60,00
Niet-leden € 115,00
Persoonlijke leden TVVL Gratis
TVVL Young professional <26 jaar* Gratis
Tweede en volgende medewerker bedrijfslid TVVL € 60,00

Alle genoemde prijzen zijn excl. 21% btw.

*Jong professionals <26 jaar kunnen gratis lid worden van TVVL en vervolgens gratis deelnemen aan deze bijeenkomst. Let op: de keuze van dit ticket wordt gecontroleerd.

Ledenkorting
Gebruik maken van de voordelen voor leden? Word lid

Aanmelden
Log eerst in. Jouw gegevens zijn dan al ingevuld (gebruik geen inloggegevens van een ander, want accounts zijn persoonlijk; bedrijfsaccounts bestaan niet).

Heb je nog geen account?
Maak eerst een account aan om vervolgens in te loggen om aan te melden.

Annulering & no-show
Bij annulering binnen één week voor het evenement of no-show brengt TVVL kosten in rekening: € 50,- voor gratis tickets of de volledige ticketprijs bij betaalde tickets. Plaatsvervanging bij verhindering is altijd mogelijk.

Deelnemerslijst
Vanwege de nieuwe privacy wetgeving (AVG) is de deelnemerslijst alleen online zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Meer informatie: 
Mariëlle van Pelt - van Kampen
T 088 4010609
e-mail

Kun je onverwacht niet deelnemen en/of wil je annuleren? Check de voorwaarden congressen en bijeenkomsten | Privacy Policy

Deel met anderen