Sprekers bij Vakbeurs Energie

Vakbeurs Energie

Over de sprekers

 1. Albert van der Molen

  Albert van der Molen

  Albert van der Molen, opleiding TU Eindhoven en University of California Berkeley. Sinds 2007 actief met verduurzaming bestaande gebouwde omgeving bij Stedin. Onderdeel daarvan is inzet van waterstof via het bestaande aardgasnet.

 2. Bert Elkhuizen

  Bert Elkhuizen

  Bert is gedreven om met partners en klanten het vakgebied verder te ontwikkelen.

  Data gaat een steeds belangrijkere plek in nemen in de verduurzaming van gebouwen. Innax blijft zich om die reden continu door ontwikkelen op datagedreven diensten voor energiezuinige, gezonde werkomgevingen, gebouwen en gebieden.

  Als business development manager richt ik me op het ontwikkelen van genoemde diensten met een duidelijke inzet van slimme algoritmes op dynamische meetdata uit de gebouwde omgeving.

 3. John Lens

  John Lens

 4. Marco Witschge

  Marco Witschge

  Marco Witschge was al mede-onderhandelaar nauw betrokken bij het Klimaatakkoord. Nu is hij actief betrokken bij diverse uitvoeringstrajecten om de overeengekomen afspraken in de praktijk te brengen. Als project-coördinator van het Europese i4Trust consortium is Marco project-coördinator voor het Datastelsel Verduurzaming Utiliteit. 

 5. Martin Mooij

  Martin Mooij

  Martin Mooij is programmamanager en manager Certificering. In deze functie is hij verantwoordelijk voor het grootschalige Deltaplan Duurzame Renovatie (Paris Proof) en voor het certificeringssysteem BREEAM-NL.

 6. Philip Blaauw

  Philip Blaauw

 7. Roelant van Putten

  Roelant van Putten

  Sinds 2001 ben ik als ontwerper van installaties werkzaam in de bouwwereld. Inmiddels heb ik aan een tal van prachtige projecten mogen deelnemen, waarbij ik de installaties als ontwerper of adviseur vanaf de schetsfase tot in de gebruiksfase heb kunnen begeleiden. Bij deze projecten heb ik veel ervaring opgedaan in het integraal ontwerpen van klimaatinstallaties. Vanuit TVVL deel ik graag kennis en ervaring met vakgenoten.

 8. Samuel de Vries

  Samuel de Vries

  Samuel de Vries werkt als onderzoeker energiesystemen bij de Hogeschool van Amsterdam (HvA). Daar doet hij onderzoek op het vlak van energie en comfort in gebouwen. Momenteel werkt hij aan energiebesparende maatregelen aan bestaande CV-Installaties, oververhitting in Nederlandse woningen en vraagsturing binnen kantoor gebouwen.

  Samuel is opgeleid als bouwfysicus en heeft gewerkt als adviseur op het gebied van energie en duurzaamheid in de gebouwde omgeving. Hij is gepromoveerd aan de Technische Universiteit van Eindhoven op gebouwsimulatie en slimme regelingen voor geautomatiseerd zonwering.

Deelnemersprijs

Ticket Prijs
Niet-leden Gratis
Studenten (op vertoon collegekaart) Gratis
TVVL medewerkers bedrijfsleden Gratis
TVVL persoonlijke leden Gratis

Aanmelden
Dit kan vanaf 16 augustus via de website van de Vakbeurs EnergieĀ 
Bestel hier je ticket!

Meer informatie
Nancy Cohen, T 088 4010615
e-mail

Deel met anderen