Over TVVL bijeenkomst Internet of Things (IoT)

TVVL bijeenkomst Internet of Things (IoT)

Na het succes van de IoT bijeenkomst van afgelopen juli zetten we de bijeenkomst nogmaals op de agenda. IoT (Internet of Things) is één van de drijfveren achter de volgende industriële revolutie, waarbij de grenzen tussen fysiek en digitaal (verder) zullen versmelten. TVVL en de IoT Academy bieden je een interactieve bijeenkomst om met IoT aan de slag te gaan, met zowel de theoretische als praktische onderdelen.

Met behulp van deze praktische bijeenkomst geven wij antwoord op deze vragen:

 • Wat kan IoT voor jouw organisatie betekenen?
 • Wat zijn de aandacht punten bij toepassing van IoT?
 • Hoe kan ik onze organisatie verbeteren met IoT?

Het is beslist geen zit en luister sessie, iedereen gaat actief aan de slag. Het practicum is opgebouwd rondom de IoT Educatie Kit. De IoT Educatie Kit is speciaal ontwikkeld om hands-on aan de slag te gaan met Internet of Things. Met de kit bouw je je eigen slimme sensor en leer je over IoT-connectiviteit en data-platformen.

Hoe werkt de IoT Educatie kit?
2De IoT Educatie Kit bestaat uit alle benodigde componenten om je eigen sensor te maken: een developer board, diverse sensoren, internet connectiviteit (LoRa), Internet of Things (IoT) platform en een applicatie voor het zichtbaar maken van data. In de IoT Educatie Kit zit de Marvin developer board die zo is ontwikkeld dat het een kwestie is van plug and play. Je configureert de Marvin eenvoudig door hem in je USB-poort van je laptop te steken en via het online platform download je de code. Met behulp van een programma upload je makkelijk de code op het developer board. Je verbindt je sensoren eenvoudig via een kabeltje met het board, je stopt vervolgens het board met daaraan de sensoren in de meegeleverde powerbank en je hebt een werkend IoT device.

Het device zal de data van de sensoren doorsturen naar het platform, waar er allerlei dashboards gebouwd kunnen worden en data-analyses kan doen. Binnen enkele minuten heb je dus al jouw eigen IoT oplossing inclusief dashboard gebouwd! De kit is een kwaliteitsapplicatie en bevat onder andere:

 • een Marvin Developer Board LoRaWAN,
 • Powerbank (5V/2000 mAh),
 • een ultrasone afstandssensor
 • grove connector kabels (male-male)
 • Connectiviteit via het LoRa netwerk (KPN)
 • plug & play grove sensoren, zoals:
  • geluid
  • temperatuur,
  • axis accelerometer & gyroscope 

Meer info over de Marvinkit. De kosten voor de Marvin kit is 115,- euro (ex BTW). Facultatief kan de kit gekocht worden.

Aanmelden

Je kan je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

Deelnemersprijs

Ticket Prijs
Niet-leden € 120,00
TVVL medewerkers bedrijfsleden € 60,00
TVVL persoonlijke leden € 60,00

Alle vermelde prijzen zijn excl. 21% BTW. 

Ledenkorting
Gebruik maken van de voordelen voor leden? Word lid
*Ben je jong professional <26 jaar? Wordt gratis lid van TVVL en ontvang korting op deelname aan dit congres.

Aanmelden
Log eerst in. Jouw gegevens zijn dan al ingevuld (gebruik geen inloggegevens van een ander, want accounts zijn persoonlijk).

Heb je nog geen account?
Maak eerst een account aan om vervolgens in te loggen om aan te melden.

Deelnemerslijst
Vanwege de nieuwe privacy wetgeving (AVG) is de deelnemerslijst alleen online zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Meer informatie
Amber van Marrewijk, T 088 4010605

Kun je onverwacht niet deelnemen en/of wil je annuleren? Check de voorwaarden congressen en bijeenkomsten | Privacy Policy

Deel met anderen