Over TVVL eindedaglezing Netvervuiling - Hoe schoon is ons elektrische netaansluiting?

TVVL eindedaglezing Netvervuiling - Hoe schoon is ons elektrische netaansluiting?

regio-header-brabant nieuw.pngHoe schoon is ons elektrische netaansluiting?

In Nederland zijn we gewend dat ons elektriciteitsnet erg stabiel en betrouwbaar is. De kwaliteit van de geleverde spanning nemen we als vanzelfsprekend. Maar tegenwoordig wordt er steeds meer elektronische apparatuur aangesloten wat een zeer onwenselijk gevolg heeft voor de elektrische “Power Quality”. Leer meer over dit onderwerp tijdens de eindedaglezing van TVVL regio Brabant.

Jorlan Peeters en Christan van Dorst van HyTEPS nemen je mee in de wereld van Power Quality, een slechte kwaliteit van elektriciteit. Net zoals bij water kan ook elektriciteit vervuild raken. Deze vervuiling zorgt voor een afname van de kwaliteit van elektriciteit. Een inferieure kwaliteit van elektriciteit, ofwel een slechte Power Quality, veroorzaakt in toenemende mate problemen in elektrische installaties.

Daarnaast kom je ook meer te weten over harmonische vervuiling. Harmonische vervuiling is namelijk nagenoeg in elke elektrische installatie in meer of mindere mate aanwezig. Hoe meer harmonische vervuiling er is, des te meer risico uw installatie loopt.

In de presentatie van Frans Keizer leer je over de York watergekoelde centrifugaal koelmachine met Variable Speed Drive. Hij zet de voor- en nadelen bij toepassing van de Variable Speed Drive tegen elkaar af en aan de hand van een aantal praktijk voorbeelden uitleggen wat er zoal fout kan gaan en hoe deze zijn op te lossen.

Programma

15.30 uur Inloop
16.00 uur Aanvang Lezing 
17.30 uur Pauze met eten 
18.15 uur Lezing 
19.30 uur Borrel
20.00 uur Einde


Sprekers

Jorlan Peeters (2)

Jorlan Peeters is Managing Director van HyTEPS. HyTEPS is inmiddels 15 jaar gespecialiseerd in Power Quality. Hij deelt graag zijn kennis en ervaring met jou.

Christan van Dorst (2) Christan van Dorst is Manager Technical Engineering bij HyTEPS. Hier is hij al ruim 14 jaar werkzaam. Hij deelt zijn kennis via trainingen en lezingen. Daarnaast stuurt hij de engineers aan waar nodig om uiteindelijk samen tot de juiste oplossing te komen voor een elektrische installatie.
Frans Keizers (2) Frans Keizer is meer dan 25 jaar werkzaam bij York - Johnson Controls en houd zich daar bezig met de verkoop en projectbegeleiding van York Centrifugaal koelmachines met toerengeregelde compressoren.

Regiogroep Brabant

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Deelnemersprijs

Ticket Prijs
Jong professionals <26 jaar* Gratis
Niet-leden € 60,00
TVVL medewerkers bedrijfsleden € 30,00
TVVL persoonlijke leden € 30,00

Alle vermelde prijzen zijn excl. 21% BTW. 

Ledenkorting
Gebruik maken van de voordelen voor leden? Word lid
*Ben je jong professional <26 jaar? Wordt gratis lid van TVVL en ontvang korting op deelname aan dit congres.

Aanmelden
Log eerst in. Jouw gegevens zijn dan al ingevuld (gebruik geen inloggegevens van een ander, want accounts zijn persoonlijk).

Heb je nog geen account?
Maak eerst een account aan om vervolgens in te loggen om aan te melden.

Deelnemerslijst
Vanwege de nieuwe privacy wetgeving (AVG) is de deelnemerslijst alleen online zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Meer informatie
Marieke Rouvoet, T 088 4010614

Kun je onverwacht niet deelnemen en/of wil je annuleren? Check de voorwaarden congressen en bijeenkomsten | Privacy Policy

Deel met anderen