Over Young Professional Event: Think ’n Drink

Young Professional Event: Think ’n Drink

banner

Iedereen is een leider! Laat de ander het belang zien dat jij voelt, want duurzaam leiderschap gebeurd niet alleen bottum-down vanuit de CEO en leidinggevende, maar ook bottum-up!

Tijdens webinar #4 zijn we gestart met de basis voor duurzaam leiderschap; wat is impact maken en welke kwaliteiten zijn verbonden aan duurzaam Leidershap. Maar hoe zet je nou de stap?

In ons volgende (mini)LIVE-event op woensdag 18 mei neemt Peter Clausman je mee in bottom-up veranderen in je organisatie en hoe je dit “met twinkelende ogen” doet. Peter maakt een potentie in je wakker waarvan je niet wist dat je hem had! 🔥 Tijdens dit LIVE-event geeft hij een interactieve masterclass die jou een boost én inzichten zullen geven waardoor jij die duurzame leider kunt zijn. 🌱

Het programma is van 17:30 tot en met 20:30 uur (inclusief eten en afsluitende borrel) bij Dekker Zoetermeer. Aanmelden kan nu GRATIS. Maar wees er wel snel bij, want we hebben (door de interactieve masterclass) plek voor 30 young professionals en VOL = VOL.

Klik hier om je kosteloos aan te melden

Over Young Professional Event

Young Professional Event is een initiatief van Platform Duurzame HuisvestingKEK en YOUNG TVVL die samen met jou een duurzame gedragsverandering willen stimuleren. We geloven dat het de vernieuwers en de verschilmakers zijn die geloof geven in een duurzamere toekomst. En niet geloof als in hoop maar vanuit overtuiging, omdat je ziet wat gewone mensen bereiken als ze buitengewoon gedreven zijn.

Deelnemersprijs

Young Professional Event is een initiatief van Platform Duurzame Huisvesting, KEK en YOUNG TVVL en vrienden. Blijf op de hoogte via de LinkedIn groep. Create the change!

Aanmelden via Young Professional Event

Deelname is gratis

Neem voor meer informatie en vragen contact op met Marieke Rouvoet
T 088 401 06 14

Deel met anderen