Over CLIMA 2022

CLIMA 2022

CLIMA banner #2

Wil je zelf op de hoogte blijven van duurzame trends en ontwikkelingen en meehelpen om een brug te slaan tussen wetenschap en praktijk? Wil jij jouw netwerk versterken en verder uitbreiden tijdens één van de eerste live events van 2022? Sluit dan aan bij CLIMA 2022, hét event waarin Nederland zijn visitekaartje afgeeft aan Europa en de rest van de wereld als dé koploper op het gebied van de verduurzaming van de gebouwde omgeving!

Van 22 tot en met 25 mei 2022 organiseert TVVL samen met de universiteiten TU Delft en TU Eindhoven het 14de REHVA HVAC World Congress CLIMA 2022 in Ahoy in Rotterdam. Met een line-up met nationale en internationale topsprekers, spraakmakende presentaties en een sociaal en cultureel programma dat zijn weerga niet kent, staan alle lichten op groen om van CLIMA 2022 een groot succes te maken.

CLIMA 2022 bezoeken

Wil je CLIMA 2022 alleen of samen met jouw relaties bezoeken? Dat kan natuurlijk ook! CLIMA 2022 wordt het eerste hybride CLIMA Congress. Dat wil zeggen dat een deel van alle sessies ook via internet beschikbaar is en alle presentaties via een digitaal platform worden gedeeld. Een deel daarvan kun je live vanaf elke plek in de wereld bijwonen, en een deel zal later terug te kijken zijn. Natuurlijk ontmoeten wij jou graag in Rotterdam, maar het is fijn te weten dat alles mogelijk is!

Bestel je tickets

Meer over CLIMA 2022

CLIMA 2022 is hét toonaangevende, wetenschappelijke congres op het gebied van verwarming, ventilatie en airconditioning (HVAC). Dit internationale congres wordt eens in de 3 jaar georganiseerd door één van de aangesloten verenigingen van REHVA. TVVL heeft de eer om CLIMA 2022 te organiseren in samenwerking met de TU Delft en TU Eindhoven. Het centrale thema van het congres is ‘EYE ON 2030; Towards digitalized, healthy, circular and energy efficient HVAC’. Met elkaar gaan we in op vragen als: Wat zal de toekomst brengen en welke rol kan de technische installatiebranche hierin spelen?

Meer over CLIMA 2022: EYE ON 2030

Deelnemersprijs

De ticketverkoop verloopt via de website van CLIMA 2022. 

Bestel je tickets

Meer informatie
Nancy Cohen
e-mail

Deel met anderen