Over TVVL Triple BIM meets Circulaire Installaties café

TVVL Triple BIM meets Circulaire Installaties café

Het Triple BIM Community café van 8 december is verplaatst naar 15 februari 2022.

Je kunt je nu aanmelden. Stond je al aangemeld voor 8 december? Dan sta je nu automatisch aangemeld voor 15 februari.


Op 15 februari komen de Community Circulaire Installaties en Triple BIM samen om kennis te delen tijdens het TVVL Triple BIM Community café. Het doel van deze gratis middag is om kennis en ervaringen met elkaar te delen. Wat is het belang van een goed materiaalpaspoort voor circulariteit? Hoe kan je BIM gebruiken om een goed materiaalpaspoort op te stellen. Dit zijn zomaar enkele onderwerpen die deze middag worden behandeld.

De sprekers zijn Olaf Oosting, van de Community Circulaire Installaties, Johan Bredenbeek van de Tripe BIM Community, Gerjan Kwakernaak & Sander de Zee van Dura Vermeer en Jeroen Burger & Allard Lambers van de RVB over de BIM norm. Bekijk ook het volledige programma.

TVVL Triple BIM Community

 

TVVL Community Circulaire Installaties

Samen staan we voor de uitdaging productiviteit en kwaliteit in de bouwsector te verhogen. Digitalisering, robotisering en andere technologieën spelen hier een belangrijke rol in. Een gestructureerd Bouwwerk Informatie Model (BIM) is van cruciaal belang. Diverse partijen werken samen om tot een bruikbaar BIM model te komen. Betere samenwerking en informatie uitwisseling verhogen het profijt voor de sector. 
Lees meer over de TVVL Triple BIM Community

Neem deel aan de online community van de TVVL Triple BIM Community op TVVL Connect en blijf op de hoogte van alle BIM activiteiten en de agenda voor de Community Cafés!

Grondstoffen zijn eindig, omdat wij op een planeet leven met een eindige hoeveelheid grondstoffen. Om niet eindig te zijn in wat wij produceren of in de toekomst wordt geïnstalleerd, moeten materiaalstromen gesloten worden (circulair economie). Vanuit de markt is er al veel aandacht voor circulaire bouwmaterialen, maar over circulaire gebouwinstallaties is nog weinig bekend. Dit ondanks dat bij een gemiddeld nieuwbouw project het materiaalgebruik voor gebouwinstallaties circa 20-30% is, en dit alleen maar toe zal nemen hoe meer gebouwen richting energieneutraal gaan. 

In het kader van circulaire bouwen willen wij een strategie ontwikkelen waarmee circulaire gebouwinstallaties ontworpen kunnen worden (vergelijkbaar met de trias energetica). Gebouwen zullen de komende jaren véél comfortabeler, veiliger én energiezuiniger moeten worden. Om dit te realiseren krijgen gebouwinstallaties steeds meer een leidende rol in de bouwsector.

Lees meer over de community Circulaire Installaties.

Coronabewijs_banner_TVVLnov2021

Aanmelden

U kunt zich nog aanmelden. Komt u ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

Deelnemersprijs

Ticket Prijs
Niet-leden Gratis
Studenten (op vertoon collegekaart) Gratis
TVVL medewerkers bedrijfsleden Gratis
TVVL persoonlijke leden Gratis

Deze bijeenkomst is kosteloos toegankelijk.

TVVL (medewerkers bedrijfs)leden of een account?
Log eerst in met jouw persoonlijke TVVL account (gebruik nooit de inloggegevens van een ander). 

Geen TVVL account? 
Maak eerst een account aan om vervolgens in te loggen en aan te melden.

Deelnemerslijst
Vanwege de nieuwe privacy wetgeving (AVG) is de deelnemerslijst alleen online zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Meer informatie: 
Mariëlle van Pelt - van Kampen
T 088 4010609
e-mail

Voorwaarden congressen en bijeenkomsten | Privacy Policy

Deel met anderen