Over YOUNG TVVL Ledenlunch

YOUNG TVVL Ledenlunch

header YOUNG TVVL#5.jpg

Netwerk & maak kennis met YOUNG TVVL!

Kom woensdag 13 april naar de jaarlijkse YOUNG TVVL Ledenlunch, waar netwerken en kennismaken centraal staan. De met zorg uitgekozen 3-gangen lunch wordt afgewisseld met een lezing over leiderschap door ir. Paul de Ruijter. De wereld is onzeker en dus moet je rekening houden met meerdere scenario’s. Maar wat als je zelf een visie hebt en het roer in handen wil nemen? Of, hoe ontwikkel je een visie en hoe krijg je het roer in handen? 

Al meer dan 30 jaar helpt Paul (aankomend) ondernemers en bestuurders, van jong tot oud, met het verkennen van de toekomst, het vormen van een visie en het ontwikkelen van leiderschap. Zo hielp hij diverse start-ups rondom de Universiteit Twente, werkte hij voor de strategieafdeling van Shell in London en werkte zijn team onder andere aan Scenario 2040 voor Techniek Nederland.

YOUNG TVVL bouwt met andere jong professionals aan jouw toekomst en biedt een springplank voor werk, carrière en netwerk. Samen doen we gave dingen! 

Na de lunch start het middagprogramma van de TVVL Techniekdag welke plaatsvindt op dezelfde locatie. Meld je hiervoor apart aan via de volgende link: TVVL Techniekdag 2021

Voor wie? 

  • Jong professional, (relatief) nieuw in het vakgebied en op zoek naar jouw plek binnen het werkveld? Maak kennis met YOUNG TVVL!
  • Al bekend met YOUNG TVVL? Kom netwerken met andere jong professionals en geef nieuwe aanwas een warm welkom binnen de community.

Neem je buddy mee! Wij vinden het leuk als jij ook je steentje bijdraagt door nieuwe mensen te introduceren in de community.

YOUNG TVVL

YOUNG TVVL helpt jong professionals; studenten, millenials en iedereen die ‘jong van geest is’ op een laagdrempelige manier met werk, carrière en netwerk. Zeker voor jonge vakmensen, die relatief nieuw in het vakgebied werkzaam zijn, is het belangrijk zichzelf te profileren. Waar haal je de tijd vandaan voor het opbouwen van een netwerk?

De behoefte aan kennis en informatie is groot. Het deelnemen aan YOUNG TVVL events helpt je daarbij. Je krijgt de kans cursussen te volgen, deel te nemen aan kennisontwikkeling (expertgroepen & communities) en creëert een podium voor jou en jouw bedrijf.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Deelnemersprijs

Ticket Prijs
Niet-leden Gratis
TVVL medewerkers bedrijfsleden Gratis
TVVL persoonlijke leden Gratis

Annulering
Bij annulering binnen één week voor het evenement of no show brengt TVVL € 20 (excl. btw) in rekening. Plaatsvervanging bij verhindering is altijd mogelijk.

TVVL (medewerkers bedrijfs)leden of een account?
Log eerst in met jouw persoonlijke TVVL account (gebruik nooit de inloggegevens van een ander). 

Geen TVVL account? 
Maak eerst een account aan om vervolgens in te loggen en aan te melden.

Deelnemerslijst
De deelnemerslijst alleen online zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Meer informatie
Marieke Rouvoet
T 088 4010600 | m.rouvoet@tvvl.nl

Voorwaarden congressen en bijeenkomsten | Privacy Policy

Deel met anderen