Over TVVL Techniekdag: TVVL Kennisontwikkeling – En actie!

TVVL Techniekdag: TVVL Kennisontwikkeling – En actie!

TVVL Kennisontwikkeling – En actie!

Kennisontwikkeling vindt binnen TVVL plaats in vele uiteenlopende projecten en onderzoeken. Van praktische studies tot visiedocumenten van (nieuwe) technieken, toepassingen en innovaties. Een eerste vraag of idee vanuit een community of expertgroep leidt vaak tot een initiatief om een project te starten. Natuurlijk met als doel om een bijdrage te leveren aan de uitdagingen waar onze sector voor staat. We hebben elkaar de afgelopen periode minder fysiek kunnen ontmoeten, maar het vakgebied heeft zeker niet stilgestaan! Nu er weer ruimte is om bij elkaar te komen nodigen wij jou graag uit voor TVVL Kennisontwikkeling – En actie! op woensdag 24 november van 10.00 tot 12.00 uur bij InnStyle in Maarssen.

Tijdens TVVL Kennisontwikkeling – En actie! geeft Kees Boekel de aftrap en vertelt hij meer over welke uitdagingen we in de installatiesector gaan krijgen de komende jaren, welke projecten we zouden moeten opstarten en welke bestaande projecten die hierin passen we een boost kunnen geven.
Aansluitend praten we in een aantal korte brainstormsessies met elkaar verder over deze initiatieven én wisselen we ideeën uit over mogelijk nieuwe vraagstukken waarin TVVL Kennisontwikkeling een rol kan spelen. Dit alles met als doel om vanuit het TVVL metathema Inzicht in gezonde en circulaire gebouwde omgeving een routekaart uit te stippelen voor het ontwikkelen van oplossingen voor uitdagingen van overmorgen.

Om ervoor te zorgen dat nieuwe ideeën ook daadwerkelijk leiden tot nieuwe projecten en aanpassingen in regelgeving is verdere samenwerking nodig. Praat jij graag mee over hoe we projecten binnen TVVL Kennisontwikkeling verder kunnen brengen of denk je dat jij (of jouw bedrijf) op een andere manier een bijdrage kan leveren aan kennisontwikkeling binnen TVVL, meld je dan aan voor TVVL Kennisontwikkeling – En actie!

Lunch en middagprogramma

Na afloop van KOW brainstorm staat er tussen 12.00 - 12.45 uur een lunch voor je klaar. Na de lunch start het middagprogramma van de TVVL Techniekdag. Meld je hiervoor apart aan via de volgende link: TVVL Techniekdag 2021

Alle activiteiten vinden plaats bij InnStyle in Maarssen. Deze locatie is gelegen aan de Maarsseveensche Plassen en is makkelijk en snel bereikbaar vanaf de A2 en beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid.

Coronabewijs_banner_TVVL4

Aanmelden

U kunt zich nog aanmelden. Komt u ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

Deelnemersprijs

Ticket Prijs
Jong professionals <26 jaar Gratis
Niet-leden Gratis
TVVL gepensioneerde leden Gratis
TVVL medewerkers bedrijfsleden Gratis
TVVL persoonlijke leden Gratis

Vergeet je coronatoegangsbewijs niet! Lees hier meer informatie.

TVVL lid, medewerker van een TVVL bedrijfslid of heb je al een account?
Log eerst in. Jouw gegevens zijn dan al ingevuld (gebruik geen inloggegevens van een ander).

Heb je nog geen account?
Maak eerst een account aan om vervolgens in te loggen om aan te melden.

Deelnemerslijst
Vanwege de nieuwe privacy wetgeving (AVG) is de deelnemerslijst alleen online zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Meer informatie over het aanmelden 
Mariëlle van Pelt - van Kampen
T 088 4010609
e-mail

Voorwaarden congressen en bijeenkomsten | Privacy Policy

Deel met anderen