Over YOUNG TVVL eindejaarsfeest ‘Toekomstvisie circulaire economie met TVVL Kennispartners’

YOUNG TVVL eindejaarsfeest ‘Toekomstvisie circulaire economie met TVVL Kennispartners’

header YOUNG TVVL#5.jpg

Toekomstvisie circulaire economie met de TVVL Kennispartners 

Hoe ziet de installatietechniek er in de toekomst uit en welke innovaties zijn nodig om voort te bestaan? Innoveren is durven experimenteren. Wij geloven in beweging, want niet innoveren betekent stilstaan. Samen met de TVVL Kennispartners werpt YOUNG TVVL een blik op innovatie en de toekomst. Met de kennis van doorgewinterde innovatie experts en de frisse energie van jong professionals kijken we naar de uitdagingen van overmorgen. Eén ding is zeker; techniek is hierin niet weg te denken. Dit alles gekoppeld aan het thema 'Circulaire economie en data', wat ook het TVVL jaarthema 2022 is.

De TVVL Kennispartners pitchen hun innovaties en visie en gaan vervolgens in kleinere setting met jou en andere jong professionals in gesprek. 

Van NellefabriekWaar vind dit alles plaats?

YOUNG TVVL zou YOUNG TVVL niet zijn als we het inhoudelijk niet combineren met het aangename. Dit keer nemen we je mee naar de Van Nelle fabriek in Rotterdam waar innovatie voorop staat! De Van Nelle Fabriek is een bewonderenswaardig bouwwerk van beton, staal en glas. Bedacht voor ondernemerschap, ontworpen om te innoveren.

Excursie Van Nellefabriek door Van Dorp
Van Dorp verzorgt het technische beheer en neemt ons mee door dit bijzondere pand en laat ons de technische kant zien van de Van Nelle fabriek. 

Food, drinks & feest

Dat is nog niet alles! Wij hebben jullie gemist en om te vieren dat we elkaar weer kunnen ontmoeten maakt YOUNG TVVL er graag een feestje van. Daarom dopen we de eindejaarsborrel dit jaar om naar het eindejaarsfeest.

Na het opdoen van nieuwe ideeën en inspiratie praten we graag bij met elkaar onder het genot van een hapje en een drankje. Tijdens het entertainmentprogramma komen de voetjes van de vloer. 

Binnenkort kun je je aanmelden voor dit gave YOUNG TVVL event. 

YOUNG TVVL

Icoon-Young.png

Coronabewijs_banner_TVVL4

Deelnemersprijs

Ticket Prijs
Niet-leden Gratis
TVVL medewerkers bedrijfsleden Gratis
TVVL persoonlijke leden Gratis

Annulering
Bij annulering binnen één week voor het evenement of no show brengt TVVL € 20 (excl. btw) in rekening. Plaatsvervanging bij verhindering is altijd mogelijk.

TVVL (medewerkers bedrijfs)leden of een account?
Log eerst in met jouw persoonlijke TVVL account (gebruik nooit de inloggegevens van een ander). 

Geen TVVL account? 
Maak eerst een account aan om vervolgens in te loggen en aan te melden.

Deelnemerslijst
Vanwege de privacy wetgeving (AVG) is de deelnemerslijst alleen online zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Meer informatie
Marieke Rouvoet
T 088 4010600 |  m.rouvoet@tvvl.nl

Voorwaarden congressen en bijeenkomsten | Privacy Policy

Deel met anderen