Over Webinar CONNECT2030

Webinar CONNECT2030

Alle TVVL-leden zijn van harte welkom om mee te doen aan het onderzoek voor de nieuwe toekomstverkenning CONNECT2030. Hoe kun je bijdragen aan deze editie? Op donderdag 4 november 2021 van 15.00-17.00 uur organiseert Techniek Nederland een inspirerend en interactief webinar voor de leden, expertgroepen en medewerkers van TVVL (en de achterban van de andere initiatiefnemers Techniek Nederland, Wij Techniek en ISSO). Praat mee over de eerste onderzoeksresultaten en deel jouw visie.

Deelname wordt zeer op prijs gesteld!

Meld je hier aan

Over CONNECT2030
CONNECT2030 is de opvolger van toekomstverkenning CONNECT2025 het bekende inspiratiestuk en leidraad voor strategie binnen de branche, politiek, overheid, onderwijs, wetenschap, opdrachtgevers en partners in de bouw. Het is een initiatief van Techniek Nederland, Wij Techniek, TVVL en ISSO. 

Over het webinar
Welke rol speelt de sector techniek in de maatschappelijke vraagstukken en uitdagingen voor 2030 in Nederland? Hoe verandert onze samenleving, wat worden de dominante trends en ontwikkelingen en wat betekenen die in brede zin voor de sector techniek? Onder leiding van Jacques van der Krogt (voorzitter Commissie Innovatie bij Techniek Nederland en voorzitter YOUNG TVVL), samen met Doekle Terpstra (voorzitter Techniek Nederland), presenteert René Vogels (TNO en Panteia) de eerste resultaten van de toekomstverkenning. Met behulp van interactieve stellingen krijg je als deelnemer de kans om te reageren. De indrukken, resulaten en tips die we van stakeholders, bedrijven en professionals tijdens deze bijeenkomst ontvangen, nemen we mee in het onderzoek voor het rapport CONNECT2030.

Voor wie: persoonlijke, expergroep- en bedrijfsleden van TVVL
Datum: 4 november 2021
Tijd: 15.00 - 17.00 uur
Kosten: gratis voor leden van TVVL
Locatie: online


Release datum CONNECT2030
Het eindrapport van CONNECT2030 wordt medio juni 2022 verwacht. Dit is je dé kans om onze stem te laten horen! Doe je mee?

Bekijk de huidige edities
Meer informatie over de eerdere verkenningen CONNECT2025 en SCENARIO2040 kunt u vinden op www.connect2025.nl.

Deelnemersprijs

Dit is een webinar wordt georganiseerd door Techniek Nederland. Aanmelden is gratis voor TVVL-leden via deze link.

Deel met anderen