Over TVVL Techniekdag: Bruggen Bouwen Event

TVVL Techniekdag: Bruggen Bouwen Event

Als vervolg op de online meeting ‘de brug voor universiteiten en hogescholen naar de praktijk’ van 1 juli, organiseert TVVL bij haar jaarlijkse Techniekdag een ochtendprogramma met diverse hbo's en TU's. Om theorie en praktijk écht te verbinden geven we deze onderwijsinstituten de gelegenheid om in een korte lezing de onderzoekslijnen aan elkaar én aan onze leden te presenteren. Dit is een unieke kans op meer samenwerking, meer kennisdeling, meer mogelijkheden voor gezamenlijke financiering van projecten, het samenbrengen van studenten en onderzoeksopdrachten en/of stagemogelijkheden en nog zoveel meer.

Het Bruggen Bouwen event – wat kun je verwachten?
Tijdens het Bruggen Bouwen event zetten wij met elkaar graag de volgende stappen om theorie en praktijk nog verder met elkaar te verbinden. Tijdens deze bijeenkomst, die voorafgaat aan de TVVL Techniekdag 2021 bieden we jou dan ook:

  • Een aantal inspirerende lezingen van kopstukken uit onderwijs en bedrijfsleven, waaronder:
    • TVVL voorzitter Jaap Dijkgraaf. Hij gaat in op het belang en de voordelen van samenwerking tussen universiteiten/ hogescholen en TVVL/de installatiesector om toekomstige uitdagingen het hoofd te bieden.
    • Michiel van Bruggen, lid TVVL Expertgroep Klimaattechniek die vertelt over de ontwikkeling van WEii, de benchmarktool voor CO₂-reductie, als voorbeeld van een optimaal samenwerkingstraject.
  • De mogelijkheid om andere professionals te ontmoeten en met elkaar te netwerken.
  • Toolkit TVVL Connect; een concreet pakket aan mogelijkheden om studenten en onderwijsinstellingen te verbinden met professionals uit de praktijk middels het Linkedin van de installatiesector.
  • De TVVL Zeepkist – een laagdrempelige mogelijkheid om in een paar minuten de leerlijnen van jouw onderwijsinstelling te delen met vakgenoten.

Lunch en middagprogramma

Na afloop van het Bruggen Bouwen Event staat er tussen 12.00 - 12.45 uur een lunch voor je klaar. Na de lunch start het middagprogramma van de TVVL Techniekdag. Meld je hiervoor apart aan via de volgende link: TVVL Techniekdag 2021

Alle activiteiten vinden plaats bij InnStyle in Maarssen. Deze locatie is gelegen aan de Maarsseveensche Plassen en is makkelijk en snel bereikbaar vanaf de A2 en beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid.

Coronabewijs_banner_TVVL4

Aanmelden

U kunt zich nog aanmelden. Komt u ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

Deelnemersprijs

Ticket Prijs
Jong professionals <26 jaar Gratis
Medewerker hbo/TU Gratis
Niet-leden Gratis
TVVL gepensioneerd leden Gratis
TVVL medewerkers bedrijfsleden Gratis
TVVL persoonlijke leden Gratis

Vergeet je coronatoegangsbewijs niet! Lees hier meer informatie.

TVVL (medewerkers bedrijfs)leden of een account?
Log eerst in met jouw persoonlijke TVVL account (gebruik nooit de inloggegevens van een ander). 

Geen TVVL account? 
Maak eerst een account aan om vervolgens in te loggen en aan te melden.

Deelnemerslijst
Vanwege de nieuwe privacy wetgeving (AVG) is de deelnemerslijst alleen online zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Meer informatie
Mariëlle van Pelt, T 088 4010609
e-mail

Voorwaarden congressen en bijeenkomsten | Privacy Policy

Deel met anderen