Over Installatievakbeurs Hardenberg

Installatievakbeurs Hardenberg

installatievakbeurs

Thema 'De Reünie' 

Meer dan ooit hebben we de behoefte elkaar te ontmoeten. Daarom maken we dit jaar van Installatie Vakbeurs de grootste installatiereünie van Noordoost-Nederland. Relaties, oud-klasgenoten, samenwerkingspartners, potentiele klanten, oud-collega’s, je ontmoet ze weer in Hardenberg: eindelijk weer bijpraten! 

Registreer hier je gratis ticket met de TVVL registratiecode 190004

TVVL programma 

Als contentpartner programmeert TVVL tijdens de Installatie vakbeurs op 15 september 2021 onderstaande sprekers in de programmalijn TVVL Connect tussen 15.00 en 16.30 uur in 'Het Klaslokaal'. Lees meer informatie over de lezingen en sprekers op de website van de Installatievakbeurs.

Marije te Kulve

Gezond binnenmilieu in kantoren: Marije te Kulve
In haar presentatie zal ze ingaan op het belang van een goed binnenmilieu in kantoren. Aan de hand van het Programma van Eisen Gezonde Kantoren en het Binnenklimaatlabel wordt toegelicht hoe de kwaliteit van het binnenmilieu in kantoren gewaarborgd en inzichtelijk gemaakt kan worden.

John Lens

remi-hompe-cropped

Platform Binnenklimaattechniek voor iedereen: Remi Hompe & John Lens
Platform Binnenklimaattechniek is een onafhankelijk kennisplatform waar de markt, de wetenschap en de experts samenkomen om oplossingen te bieden om kwaliteit van binnenklimaat in gebouwen te verbeteren. Dit doen wij door middel van onderzoek, kennisontwikkeling en het aanreiken van tools en instrumenten zoals keurmerken en labels. Platform Binnenklimaattechniek is een initiatief van Binnenklimaat Nederland en TVVL.

Michiel van Bruggen Kleur cropped

WEii en Paris Proof: Michiel van Bruggen
WEii staat voor werkelijke energie intensiteits indicator en maakt de werkelijke energie-efficientie van gebouwen inzichtelijk.

Deelnemersprijs

Dit is een evenement van derden.
Meer informatie via de Installatievakbeurs.

Registreer hier je gratis ticket met de TVVL registratiecode 190004

Deel met anderen