Over TVVL Techniekdag 2021

TVVL Techniekdag 2021

Save the date: TVVL TECHNIEKDAG 24 november 2021

foto Circulaire schijf aan Thomas RauHet lijkt erop dat we eind november weer samen kunnen en mogen komen, dus schrijf onze Techniekdag alvast in je agenda. Voor het eerst in 1,5 jaar organiseren we weer een groot fysiek evenement en iedereen is van harte uitgenodigd om erbij te zijn. Kom elkaar ontmoeten en kom luisteren naar updates vanuit onze expertgroepen met daarbij een verdieping in resultaten, technieken en innovaties. Laat je ook verrassen door een inspirerende keynote speaker en ga vooral niet weg na het inhoudelijke deel, maar blijf bij het buffet om bij te praten met elkaar.

Met ruim 200 bezoekers afgelopen jaren bewees de TVVL Techniekdag steeds opnieuw succesvol te zijn in de verbinding van disciplines en kennisdeling binnen de vereniging.

Momenteel zijn we hard bezig om een interessant programma voor jullie te maken, waarbij ook de ochtend weer ingevuld wordt. Houd deze pagina in de gaten voor updates en/of schrijf je in voor onze nieuwsbrief waarmee we je automatisch op de hoogte houden.

Onze persoonlijke leden kunnen gratis deelnemen aan de Techniekdag; één van de voordelen van lidmaatschap. Wil je ook gratis deelnemen? Word dan lid van onze vereniging
Ook Young Professionals <26 jaar kunnen gratis deelnemen. Om van dit ticket gebruik te maken heb je een (gratis) young professional lidmaatschap van TVVL nodig. Dat kun je hier aanvragen.

[Foto: uitreiking van de Circulariteitsschijf door Esther Gerritsen, voorzitter van de expertgroep Circulaire Installaties, aan keynote speaker Thomas Rau, 17 november 2019.]

Deelnemersprijs

Ticket Prijs
Persoonlijke leden Gratis
Niet-leden € 115,00
Young professional <26 jaar Gratis
Tweede en volgende medewerker bedrijfslid € 60,00
Gepensioneerde leden Gratis
1e medewerker bedrijfsleden Gratis

Alle genoemde prijzen zijn excl. 21% btw.

TVVL lid, medewerker van een TVVL bedrijfslid of heb je al een account?
Log eerst in. Jouw gegevens zijn dan al ingevuld (gebruik geen inloggegevens van een ander).

Heb je nog geen account?
Maak eerst een account aan om vervolgens in te loggen om aan te melden.

Deelnemerslijst
Vanwege de nieuwe privacy wetgeving (AVG) is de deelnemerslijst alleen online zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Meer informatie over het aanmelden 
Mariëlle van Pelt - van Kampen
T 088 4010609
e-mail

Voorwaarden congressen en bijeenkomsten | Privacy Policy

Deel met anderen