Over TVVL Techniekdag

TVVL Techniekdag

foto Circulaire schijf aan Thomas RauKom elkaar ontmoeten en kom luisteren naar updates vanuit onze expertgroepen en communities tijdens de TVVL Techniekdag. Tijdens een reeks parallelsessies ga je de diepte in over onderzoeksresultaten, technieken en innovaties. Ook maak je kennis met een aantal nieuwe initiatieven van de expertgroepen en communities tijdens 4 projectpitches. Zo gaat de Expertgroep Klimaattechniek van start met de ontwikkeling van een Klimaatsysteemconfigurator en gaat de Expertgroep Sanitaire Technieken in op pathogenen in gebouwriolering.

Laat je ook verrassen door keynote speaker Richard van Hooijdonk met zijn lezing Trends 2030, ben jij er klaar voor? De toekomst van de installatietechniek is gearriveerd! Van smart city tot slimme gebouwen. Van cybercrime tot voorspellend onderhoud. Luister naar welke organisatie en skills we nodig hebben om de toekomst samen met elkaar te kunnen maken. En uiteraard is er de jaarlijkse uitreiking van de B.J. Max prijs in de categoriën bewezen expert en jong talent. Sluit na afloop van het programma aan bij het netwerkbuffet om bij te praten met elkaar.

Met ruim 200 bezoekers afgelopen jaren bewees de TVVL Techniekdag steeds opnieuw succesvol te zijn in de verbinding van disciplines en kennisdeling binnen de vereniging.

Onze persoonlijke leden kunnen gratis deelnemen aan de Techniekdag; één van de voordelen van lidmaatschap. Wil je ook gratis deelnemen? Word dan lid van onze vereniging
Ook Young Professionals <26 jaar kunnen gratis deelnemen. Om van dit ticket gebruik te maken heb je een (gratis) young professional lidmaatschap van TVVL nodig. Dat kun je hier aanvragen.

Ochtendprogramma
In de ochtend vindt het Bruggen Bouwen Event plaats. Een matchmaking event voor hbo’s & TU’s en bedrijven uit de installatiesector. Neem een kijkje en meld je aan!

[Foto: uitreiking van de Circulariteitsschijf door Esther Gerritsen, voorzitter van de expertgroep Circulaire Installaties, aan keynote speaker Thomas Rau, 17 november 2019.]

Deelnemersprijs

Ticket Prijs
1e medewerker bedrijfsleden Gratis
Gepensioneerde leden Gratis
Niet-leden € 115,00
Persoonlijke leden Gratis
Tweede en volgende medewerker bedrijfslid € 60,00
Young professional <26 jaar* Gratis

Alle genoemde prijzen zijn excl. 21% btw.

*Jong professionals <26 jaar kunnen gratis lid worden van TVVL en vervolgens gratis deelnemen aan deze bijeenkomst.

TVVL lid, medewerker van een TVVL bedrijfslid of heb je al een account?
Log eerst in. Jouw gegevens zijn dan al ingevuld (gebruik geen inloggegevens van een ander).

Heb je nog geen account?
Maak eerst een account aan om vervolgens in te loggen om aan te melden.

Deelnemerslijst
Vanwege de nieuwe privacy wetgeving (AVG) is de deelnemerslijst alleen online zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Meer informatie: 
Mariëlle van Pelt - van Kampen
T 088 4010609
e-mail

Voorwaarden congressen en bijeenkomsten | Privacy Policy

Deel met anderen