Over Young Professional Event Webinar #1: Gedragsverandering en verduurzaming. Hoe werkt het brein?

Young Professional Event Webinar #1: Gedragsverandering en verduurzaming. Hoe werkt het brein?

Wist jij dat één van de grootste belemmeringen om te verduurzamen zit in de gedragsverandering van organisaties en individuen? Tijd dus om anders te gaan denken en gebruik te maken van elkaars kennis. Want alleen samen komen we verder! 

Ben jij een young professional, werkzaam in de vastgoedsector en houd jij je bezig met het verduurzamen van de bestaande gebouwde omgeving? Dan is dit event voor jou! Van student tot professional, van financier tot huurder en van installateur tot eigenaar. Iedereen kan vanuit zijn eigen kennis en expertise het verschil maken door die extra stap te zetten.  

Webinar #1: Hoe werkt het brein en hoe communiceer je effectief?

Op woensdag 21 april 2021 om 10:00 uur vindt het eerste gratis webinar van Young Professional Event plaats met als thema: “Gedragsverandering en verduurzaming”. Hoe werkt het brein en hoe communiceer je effectief?

Dagvoorzitter Thomas Wellink (Adviseur Duurzaam Bouwen bij Rijksdienst voor Ondernemend Nederland), Melanie Klösters (Gedragspsycholoog/Onderzoeker bij TNO Energietransitie Studies) en Rik Altena (Energie- en Beleidsadviseur bij adviesbureau DWA) laten je zien dat gedragsinzichten inzicht kan geven op welke manier je effectief kunt communiceren over verduurzaming om mensen te bewegen.

Het is tijd om buiten de eigen hokjes te kijken, omdat kijken van binnenuit niet hetzelfde perspectief geeft als kijken van buitenaf. Het is tijd om los te komen en elkaar op te zoeken. Het is tijd om anders te gaan denken en gebruik te maken van elkaars kennis. Create the change. Ben jij erbij?

Klik hier om je aan te melden

YPE Webinar 1 - E-mailheader.png

Over Young Professional Event

Young Professional Event is een initiatief van Platform Duurzame Huisvesting, KEK en YOUNG TVVL en onze Vrienden* die samen met jou een duurzame gedragsverandering willen stimuleren. We geloven dat het de vernieuwers en de verschilmakers zijn die geloof geven in een duurzamere toekomst. En niet geloof als in hoop maar vanuit overtuiging, omdat je ziet wat gewone mensen bereiken als ze buitengewoon gedreven zijn.

In 3 webinars richting het ‘Main-event’ op 21 september bij DeFabrique in Utrecht, bespreken we vragen over hoe bijvoorbeeld het brein werkt, hoe je mensen prikkelt, hoe je nu eigenlijk omgaat met weerstand en welke volgende stap jij kunt zetten als het gaat om verduurzaming. Laten we met elkaar de verbinding leggen, kennis delen, elkaar inspireren en enthousiasmeren. 

  • 21 april | Webinar #1: ‘Hoe werkt het brein en hoe communiceer je effectief?
    met gedragsdeskundige Melanie Klösters, TNO en casus door Rik Altena, DWA (TVVL)
  • 21 mei | Webinar #2: ‘Omega-strategieën: hoe voorkom je weerstand?’
    met gedragsdeskundige Danny van der Roest, RVO en casus door Allard Lambers, Rijksvastgoedbedrijf
  • 21 juni | Webinar #3: ‘Alfa-strategieën: hoe prikkel je mensen?’
    met gedragsdeskundige Maxime de Jonge, JongeGeesten en casus door Bernardo Korenberg, Bouwinvest (IVBN)

Lees meer over Young Professional Event...

YPE_logo_CMYK.png

Deelnemersprijs

Young Professional Event is een initiatief van Platform Duurzame Huisvesting, KEK en YOUNG TVVL en Vrienden. 

Create the change! Blijf op de hoogte via Young Professional Event.

Neem voor meer informatie en vragen contact op met Mylenne Hamaker
m.hamaker@tvvl.nl | M +31 6 34 35 22 24

Deel met anderen