Over TVVL Webinar Symbiotic Urban Movement

TVVL Webinar Symbiotic Urban Movement

header webinar.jpg

TVVL Webinar Symbiotic Urban Movement

Hoe ziet duurzaam wonen eruit in de stad van morgen? Steeds meer mensen wonen in stedelijke gebieden. De vraag naar woonruimte en middelen wordt dan ook steeds dringender. SUM (Symbiotic Urban Movement) is een studententeam van de Technische Universiteit Delft dat meedoet met de Solar Decathlon Europe competitie in Wuppertal in 2022. Het doel van deze wedstrijd is om passende oplossingen te ontwikkelen om de technische, architectonische en sociale uitdagingen aan te pakken waarmee steden geconfronteerd worden.

Het team focust zich op het maken van een plan voor de verduurzaming van portiekflats. Met het oog op de klimaatdoelen zorgt SUM voor vernieuwing door, in plaats van sloop-nieuwbouw, renovatie en uitbreiding van de woningvoorraad toe te passen, met focus op modulariteit, circulariteit en duurzaamheid. Dit plan voor de verduurzaming van portiekflats spitst zich toe op een gebouw in de Dreef in Den Haag.

Tijdens het webinar gaan we in op de Symbiotic Urban Movement, het team, wat ze doen, waar ze voor staan en wat ze willen bereiken. Daarnaast bespreken we de toepassing van de principes van SUM op nationale en internationale schaal. Bekijk hun website voor meer informatie over het project.

Programma
11.00 uur Opening en introductie van het webinar door de moderator 
11.05 uur Wat is “Symbiotic Urban Movement” door Nikki de Zeeuw
11.25 uur Mogelijkheid tot vragen via Q&A (via moderator
11.30 uur Toepassing SUM op nationale en internationale schaal door Annemiek Braunius
11.50 uur Mogelijkheid tot vragen via Q&A (via moderator) en afsluiting

Georganiseerd door TVVL regio Oost Nederland

Sprekers

NikkideZeeuw.jpg Nikki de Zeeuw, Communication & Branding Manager, SUM
Nikki de Zeeuw is de coördinator van het Communication & Branding team van SUM.Ze is sinds oktober 2020 lid van het team en is daarnaast ook bezig met de master Architectuur aan de TU Delft. Binnen SUM legt zij zich toe op alles met betrekking tot (social) media, marketing en communicatie van het project.
AnnemiekBraunius.jpg

Annemiek Braunius, Project Manager, SUM
Annemiek Braunius is de Project Manager van SUM.Ze al vanaf het begin onderdeel van het team en daarnaast is ze ook master student Architectuur aan de TU Delft. Binnen SUM focust zij zich op het begeleiden van het team daar waar nodig, de coördinatie van het team, het behouden van overzicht en het maken van de planningen.

Oost Nederland - groot.png Moderator

[volgt nog]


TVVL Webinars

Aangezien COVID-19 ervoor zorgt dat we elkaar niet in levenden lijve kunnen ontmoeten, gaan we digitaal verder met het organiseren van bijeenkomsten. TVVL organiseert regelmatig webinars waarin we inspirende sprekers het podium bieden om hun expertise te delen. Bekijk onze webinars terug op TVVL Connect!

Benieuwd naar het programma? Elke donderdag versturen wij een mail met het programma voor de komende weken naar onze nieuwsbrieflezers. Hou je inbox dus in de gaten of bekijk onze agenda.

Aanmelden

U kunt zich nog aanmelden. Komt u ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

Deelnemersprijs

Ticket Prijs
TVVL leden Gratis
Niet-leden Gratis

Dit is een webinar georganiseerd door TVVL.

TVVL (medewerkers bedrijfs)leden of een account?
Log eerst in met jouw persoonlijke TVVL account (gebruik nooit de inloggegevens van een ander). 

Geen TVVL account? 
Maak eerst een (gratis) account aan om vervolgens in te loggen en aan te melden.

Facturatiegegevens verplicht
Bij het aanmaken van een (gratis) TVVL account is het opgeven van facturatiegegevens verplicht. Bij een gratis bijeenkomst wordt er uiteraard geen gebruik gemaakt van deze gegevens. 

Deelnemerslijst
Vanwege de privacy wetgeving (AVG) is de deelnemerslijst alleen online zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Meer informatie:
Mariëlle van Pelt
T 088 401 06 09

Voorwaarden congressen en bijeenkomsten | Privacy Policy

Deel met anderen