Over TVVL Nationaal Congres Sanitaire Technieken 2021 (online)

TVVL Nationaal Congres Sanitaire Technieken 2021 (online)

header NCST 2021.jpg

Helaas is aanmelden niet meer mogelijk. 

TVVL Nationaal Congres Sanitaire Technieken 2021 (online)

Icoon-Sanitaire Technieken.pngOp maandag 7 juni zet TVVL Expertgroep Sanitaire Technieken haar jaarlijkse congres volledig in het teken van één van de aspecten van het jaarthema: Gezondheid. Het Nationaal Congres Sanitaire Technieken (NCST) is hét congres binnen de sanitaire technieken waar professionals elkaar ontmoeten en worden bijgepraat over alle belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Omdat gezondheid onverminderd belangrijk is gebleken komen onder andere legionella en pseudomonas aan bod en hoe deze te voorkomen zijn door het warmtapwater op een verantwoorde temperatuur te houden. Ook belichten we de afvoer van keukenafval, waarbij bacteriën juist een gunstig effect hebben op de terugwinning van grondstoffen uit afvoerwater.

Dit jaar vindt het TVVL Nationaal Congres Sanitaire Technieken volledig online plaats, live vanuit de TVVL studio! Voorzitter van de TVVL Expertgroep Sanitaire Technieken Mirjam Blokker zorgt als dagvoorzitter zorgt voor een zorgeloze beleving door het online programma. Dit doet zij samen met moderator Marc Buitenhuis (ook lid van de Expertgroep), die ervoor zorgt dat jouw vragen bij de sprekers terecht komen. Om een interactieve beleving te creëren maken we gebruik van het platform Connect Networkapp. Ontmoet elkaar op het netwerkplein en bezoek de online beursvloer!

>> Bekijk het volledige programma


Online bedrijvenmarkt 

Sluit de kennis en ervaring van jouw bedrijf aan op dit congres? Dan is 7 juni een uitgelezen kans om professionals binnen de markt te ontmoeten, kennis te delen en jouw innovatieve producten te tonen.

Dit jaar bieden we de mogelijkheid om deel te nemen als standhouder aan de online beurs (zie afbeelding hiernaast) of als sponsor. Verbind je bedrijfsnaam aan dit congres.

Button sponsoring.png
afbeelding online beursvloer.jpg

Deelnemende bedrijven


DELABIE_C100M35_300DPI.jpg

Logo Georg Fischer N.V.Logo_SchellLogo Edu4Install

Volg jij al het thema Waterinstallaties op ons online platform TVVL Connect? Blijf op de hoogte van ontwikkelingen en kom in contact met andere professionals op dit gebied. 

Deelnemersprijs

Ticket Prijs
Cursisten seizoen 2020-2021 € 40,00
Gepensioneerde leden € 40,00
Jong professionals <26 jaar* € 40,00
Leden en medewerkers bedrijfsleden € 75,00
Niet leden € 150,00

Alle vermelde prijzen zijn excl. 21% BTW. 

Aanmelden
Gebruik maken van de voordelen voor leden? Word lid
*Ben je jong professional <26 jaar? Wordt gratis lid van TVVL en ontvang korting op deelname aan dit congres.

TVVL-lid, medewerker van een TVVL-bedrijfslid of heb je al een account?
Log eerst in. Jouw gegevens zijn dan al ingevuld (gebruik geen inloggegevens van een ander, want accounts zijn persoonlijk).

Heb je nog geen account?
Maak eerst een account aan om vervolgens in te loggen om aan te melden.

Deelnemerslijst
Vanwege de nieuwe privacy wetgeving (AVG) is de deelnemerslijst alleen online zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Meer informatie
T 088 4010605 | m.hamaker@tvvl.nl

Voorwaarden congressen en bijeenkomsten | Privacy Policy

Deel met anderen