Over Building Holland Digital 'Slim & Gezond'

Building Holland Digital 'Slim & Gezond'

   

Thema 'Slim & Gezond'

Wat betekenen de corona pandemie en de energietransitie voor de gebouwde omgeving? Hebben we alle gezondheid issues opgelost als we smart technologies inzetten? Nooit eerder waren gezondheid en een comfortabele leefomgeving zo actueel. Daarover gaat Building Holland Digital op 1 april, met als thema Slim & Gezond. In snelle (keynote) sessies word je in één ochtend bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen, actuele trends en laatste inzichten. Meer informatie via Building Holland.

>> Registreer hier je gratis ticket 

TVVL programma 

Als contentpartner programmeert TVVL tijdens Building Holland Digital 'Slim & Gezond' op 1 april 2021 een keynote spreker en break-out sessie: 

Boerstra, Atze (pasfoto).jpg

Keynote 12.30 tot 13.00 uur

Dr. ir. Atze Boerstra sluit de beurs af met 'Gezond bouwen 2.0 en de opmars van slimme gebouw-technologie'
Leidt de inzet van smart technology tot een snellere verbetering van de gezondheidsprestaties van een gebouw? De wereld verandert. In een steeds sneller tempo. Dit heeft effect op hoe we bouwen en hoe we onze gebouwen beheren. Lees meer...

platform Binnenklimaattechniek (alleen rondje).jpg

Break out sessie 11.30 tot 12.00 uur

Remi Hompe, directeur Binnenklimaat Nederland presenteert 'Lancering Platform Binnenklimaattechniek'
Platform Binnenklimaattechniek is hét online platform voor alle experts en professionals die, op welke manier dan ook, te maken hebben met klimaatinstallaties. Dit platform bedoeld om te informeren en kennis te delen. Ook biedt het platform richtlijnen en praktische hulpmiddelen en geeft het inzicht in hedendaagse systemen en technieken. 

Deelnemersprijs

Dit is een evenement van derden.
Meer informatie via Building Holland

>> Registreer hier je gratis ticket

Deel met anderen