Over Toekomst & Trends Event 2021

Toekomst & Trends Event 2021

TVVL online Toekomst & Trends Event 2021

Let op: Dit event is verplaatst van 14-01 naar 26-01.

icoon online.png

TVVL introduceert het TVVL online Toekomst & Trends Events als opvolger van het Smart Cities Event. De eerste editie organiseren we op 26 januari 2021. Afgelopen jaar zijn we vanwege COVID-19 met onze neus op de feiten gedrukt en blijkt dat gezondheid in gebouwen onverminderd belangrijk is. Daarom staat de eerste editie in het teken van het jaarthema 2021: Gezondheid, comfort en data. 

Het nieuwe metathema 'Inzicht in een gezonde en circulaire gebouwde omgeving' sluit naadloos aan op het huidige metathema Beyond Smart Cities. TVVL gelooft dat in onze zoektocht naar techniek, in dienst van mens en duurzaamheid, we verder moeten kijken. Minder slecht is niet goed genoeg. Bronnen worden schaarser, efficiëntie kan niet meer de maat zijn. Laten we daarom kiezen voor goed in plaats van minder slecht. We laten de thema’s duurzaamheid en circulariteit dan ook zeker niet los, maar gooien er een schep bovenop door het toevoegen van het thema gezondheid.

Gezondheid, Comfort & Data
De energietransitie leidde al tot steeds meer nadruk op de energieprestatie van zowel nieuwbouw als bestaande bouw. Bekende voorbeelden zijn natuurlijk problemen met de WTW’s in de woningbouw en het zogenaamde Sick Building Syndrom. Met de komst van COVID-19 is het belang van ventilatie en de invloed van installaties op het binnenklimaat nog verder onder een vergrootglas gekomen. Maar ook onder andere sanitaire installaties en -voorzieningen zijn van grote invloed op de gezondheidsrisico’s van een gebouw. Deze nieuwe focus is natuurlijk een positieve ontwikkeling, maar hoe zit het met mogelijke gevolgen hiervan? Welke kennis is er aanwezig? En hoe is het nu echt gesteld met de gezondheidsrisico’s in onze gebouwen? 

Programma
In het programma sluiten we aan bij ons jaarthema 2021: Gezondheid, comfort en data.
Vanuit de community Impuls geeft Atze Boerstra een update over het PvE Gezonde Kantoren. Yvette Watson, aanjager van verduurzaming en cirulariteit, gaat in op de beweging naar eco-positieve gebouwen. TVVL voorzitter Jaap Dijkgraaf spreekt leden én niet-leden toe in zijn nieuwjaarsspeech en keynote spreker Wilco van Rooijen neemt ons mee in zijn ervaringen van gezonde lucht in de bergen. Dit alles omkleed door dagvoorzitter Andy van den Dobbelsteen die samen met de sprekers de online bezoekers meeneemt in een interactieve middag.
(Vanwege de corona-maatregelen kunnen we helaas niet uitzenden vanuit The Green Village in Delft, hierdoor is het programma iets gewijzigd.)

Bekijk het volledige programma >

Extra programma-onderdeel: Demonstratie PvE Gezonde Kantoren tijdens Toekomst & Trends Event
Op zoek naar een PvE Gezonde Kantoren op maat? Op het programma van het Toekomst & Trends Event 2021 staat niet alleen een update van het PvE Gezonde Kantoren gepland, maar demonstreren we ook een super handige online tool.

Bij nieuwbouw en renovaties van kantoorpanden moeten vooraf eisen worden geformuleerd waarop ontwerpers, installateurs en aannemers hun plannen kunnen baseren. Om je hierbij te ondersteunen heeft het Gezond Binnenklimaat Consortium in 2018 het PvE Gezonde Kantoren 2018 opgesteld. TVVL en Binnenklimaat Nederland hebben dit veelgebruikte PvE een update gegeven. Daarbij presenteren we niet alleen een nieuwe versie van het rapport, maar zijn we ook bezig met de ontwikkeling van een online tool. Met deze tool maak je een PvE Gezonde Kantoren op maat.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Deelnemersprijs

Ticket Prijs
1. Persoonlijke leden en medewerkers bedrijfsleden € 20,00
2. Tweede en volgende medewerker bedrijfslid € 30,00
3. Gepensioneerde leden € 20,00
4. Jong professionals <26 jaar* Gratis
5. Niet-leden € 50,00

Alle vermelde prijzen zijn excl. 21% BTW. 

*Ben je jong professional <26 jaar? Wordt gratis lid van TVVL en neem dus ook gratis deel aan deze bijeenkomst.

TVVL-lid, medewerker van een TVVL-bedrijfslid of heb je al een account?
Log eerst in. Jouw gegevens zijn dan al ingevuld (gebruik geen inloggegevens van een ander, want accounts zijn persoonlijk).

Heb je nog geen account?
Maak eerst een account aan om vervolgens in te loggen om aan te melden.

Deelnemerslijst
Vanwege de nieuwe privacy wetgeving (AVG) is de deelnemerslijst alleen online zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Meer informatie
Mariëlle van Pelt, T 088 4010609
e-mail

Kun je onverwacht niet deelnemen en/of wil je annuleren? Check de voorwaarden congressen en bijeenkomsten | Privacy Policy

Deel met anderen