Over TVVL Webinar Toepassingen en innovaties van hemelwater

TVVL Webinar Toepassingen en innovaties van hemelwater

header webinar.jpg

Toepassingen en innovaties van hemelwater 

Bij nieuwbouw is de afkoppeling van de regenpijp naar het riool vaak al verplicht. Toch stroomt op heel veel plekken het regenwater in één keer naar beneden zonder dat er iets mee gedaan wordt. Watersystemen worden van steeds groter belang. Waarom is dit het geval?

Fred Prins legt tijdens deze webinar uit wat regenwater kan betekenen voor het private perceel. Daarnaast vertelt hij welke technische mogelijkheden er zijn om het regenwater te bergen en te gebruiken zoals wc spoeling, wasmachines, tuin, droge periodes, hevige regen en duurzaam ondernemen. Hierbij komen het nut en de noodzaak van het duurzaam opslaan en het gebruik van regenwater aan bod. Dit decentraal watermanagement betreft zowel particuliere als bedrijfsmatige percelen. Fred neemt ons mee langs de juridische context, de technische normeringen en toekomstige innovaties.

Spreker
Fred Prins, commercieel technisch directeur, GEP Water BV. Met ruim 23 jaar aan ervaring met GEP en regenwatersystemen bezit Fred de kennis en passie om te vertellen over degelijk decentraal watermanagement.  

Moderator
Eric Hasselman, projectmanager / adviseur bij Volantis en commissielid TVVL regio Limburg

Georganiseerd door
TVVL Regio Limburg

Programma 22 september 2020

11.00 uur Opening en introductie van het webinar
moderator Eric Hasselman
11.05 uur Toepassingen en innovaties van hemelwater
Fred Prins
11.35 uur Mogelijkheid tot vragen via Q&A (via moderator) en afsluiting
moderator Eric Hasselman


TVVL Webinars

Aangezien COVID-19 ervoor zorgt dat we elkaar niet in levenden lijve kunnen ontmoeten, gaan we digitaal verder met het organiseren van bijeenkomsten. TVVL organiseert in het najaar regelmatig webinars waarin we inspirende sprekers het podium bieden om hun expertise te delen. Alle webinars zijn kosteloos te volgen en achteraf via TVVL Connect terug te kijken.

Benieuwd naar het programma? Elke donderdag versturen wij een mail met het programma voor de komende 2 weken naar onze nieuwsbrieflezers. Hou je inbox dus in de gaten of bekijk onze agenda.

Vraagbaak geopend voor corona-gerelateerde technische vragen over gebouwinstallaties

Kennisorganisaties ISSO, OTIB|Wij Techniek, Techniek Nederland en TVVL hebben hun krachten gebundeld. Er is één vraagbaak waar je terecht kan met al jouw technische vragen over corona-gerelateerde maatregelen voor installaties in en rond gebouwen (ziekenhuizen, verzorgingshuizen en verpleeghuizen uitgezonderd).

Heb je corona-gerelateerde technische vragen over gebouwinstallaties? Stuur ons dan een mail via helpdesk@corona-techniek.nl of bekijk TVVL Connect.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Deelnemersprijs

Ticket Prijs
TVVL leden Gratis
Niet-leden Gratis

Dit is een webinar georganiseerd door TVVL.

TVVL (medewerkers bedrijfs)leden of een account?
Log eerst in met jouw persoonlijke TVVL account (gebruik nooit de inloggegevens van een ander). 

Geen TVVL account? 
Maak eerst een (gratis) account aan om vervolgens in te loggen en aan te melden.

Facturatiegegevens verplicht
Bij het aanmaken van een (gratis) TVVL account is het opgeven van facturatiegegevens verplicht. Bij een gratis bijeenkomst wordt er uiteraard geen gebruik gemaakt van deze gegevens. 

Deelnemerslijst
Vanwege de privacy wetgeving (AVG) is de deelnemerslijst alleen online zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Meer informatie:
Mylenne Hamaker
T 088 401 06 05

Voorwaarden congressen en bijeenkomsten | Privacy Policy

Deel met anderen