Over TVVL online Techniekdag 2020

TVVL online Techniekdag 2020

header TD 2020.png

De TVVL Techniekdag gaat dit jaar online door! En alles gaat net even anders. Het programma is te volgen via een livestream met een smaakvolle verrassing tijdens de lunch. Benieuwd wat je te wachten staat? Dagvoorzitter Kees Boekel neemt je mee op reis door het digitale programma terwijl moderator Olaf Oosting ervoor zorgt dat jouw vragen bij de sprekers terecht komen. 

Programma

TVVL laat zien dat we afgelopen jaar niet stil hebben gezeten. We presenteren een aantal kennisontwikkelingsprojecten en gaan in op de invloed van COVID-19 op gebouwbeheer en installatietechniek. De rol en positie van kennisontwikkeling groeit binnen de vereniging. Het online kennisplatform TVVL Connect dat in 2018 werd gelanceerd geeft een goed beeld van de diversiteit aan projecten waar op dit moment aan wordt gewerkt. Tijdens de Techniekdag presenteren we de update van het platform.

Verder presenteert de winnares van de Nederlandse voorronde van de REVHA Studentencompetitie haar onderzoek en hebben we de uitreiking van de B.J. Max prijs.

De dag wordt afgesloten door een relevante en inspirerende keynote spreker. De afgelopen maanden was hij betrokken bij onderzoeken naar virustransmissieroutes en zagen we hem op tv, Hans in 't Veen is longarts en onderzoeker en sluit de TVVL Techniekdag af met zijn presentatie 'Virustransmissie, een rol voor de aerosol'.

Bekijk het volledige programma 

Ontmoet elkaar bij de TVVL online Pubquiz

Jaarlijks komen ruim 200 TVVL leden en niet leden samen tijdens de TVVL Techniekdag. Naast het delen van kennis is dit het moment waarop we elkaar ontmoeten. Het is een raar jaar gebleken waarin we elkaar niet of minder hebben kunnen ontmoeten dan normaal. Helaas kunnen we nog steeds niet fysiek samenkomen.

Gelukkig is online veel mogelijk! Om het jaar op een ludieke wijze alvast af te sluiten en elkaar toch even te zien organiseert TVVL aansluitend aan de Techniekdag de online TVVL Pubquiz! Weet jij alles van de branche én van TVVL? Ga samen met andere techneuten de strijd aan. Bij je inschrijving voor de Techniekdag kun je aangeven of je deelneemt.

Aanmelden voor de TVVL online Techniekdag is mogelijk tot 12.00 uur dinsdag 17 november. 

TVVL Kennispartners.png

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Deelnemersprijs

Ticket Prijs
Persoonlijke leden en 1e medewerker bedrijfsleden Gratis
Jong professional en student leden* Gratis
Gepensioneerde leden Gratis
2e en volgende medewerker bedrijfsleden € 30,00
Niet leden € 50,00
Medewerkers Kennispartners** Gratis

Alle vermelde prijzen zijn excl. 21% BTW.
*gratis lidmaatschap voor studenten en jong professionals (<26) Word lid?
**wie zijn de TVVL Kennispartners?

TVVL (medewerkers bedrijfs)leden of een account?
Log eerst in met jouw persoonlijke TVVL account (gebruik nooit de inloggegevens van een ander).

Geen TVVL account? 
Maak eerst een account aan om vervolgens in te loggen en aan te melden.

Deelnemerslijst
Vanwege de nieuwe privacy wetgeving (AVG) is de deelnemerslijst alleen online zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Meer informatie
Mylenne Hamaker
T 088 4010605 | m.hamaker@tvvl.nl

Voorwaarden congressen en bijeenkomsten | Privacy Policy

Deel met anderen