Over Building Holland Digital | Energietransitie

Building Holland Digital | Energietransitie

De tweede editie van Building Holland Digital komt er aan. Een online event dat voor 100 procent in het teken staat van Energietransitie. Het programma bestaat uit een hoofd podium, break-out sessies, netwerkmogelijkheden en digitale stands.

Als specialist word je in één ochtend bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Energietransitie. We kiezen voor slimme kennisoverdracht en slim netwerken. Daarom maken we er een exclusief event van. Meer informatie over Building Holland Digital?

TVVL is contentpartner van Building Holland Digital | Energietransitie

Als contentpartner programmeert TVVL één keynote spreker en een break-out sessie. 

200804_BH20digital_partnerbanners_1200x628_2.jpg

Ontmoet collega specialisten
Dit kun je verwachten: 5 keynote speakers en 20 break-out sessies. We programmeren specialisten van naam die je in sessies van ongeveer twintig minuten helemaal bijpraten. Uiteraard kun je live alle vragen stellen die je wilt. Stuk voor stuk sessies van hoog niveau, want je bevindt je onder ‘peers’.

Netwerken begint op Building Holland Digital
Het is ook een perfecte manier om te netwerken. Je komt in gesprek met andere specialisten. Wil je weten hoe je collega’s bepaalde problemen aanpakken, maak direct online een afspraak of start direct het gesprek.

Digitale stands
Net als op een beurs loop je een digitale stand op, en ga je het gesprek aan met bijzondere leveranciers. En net als op een beurs loop je tegen onverwachte oplossingen aan. We hebben een aantal leveranciers geselecteerd die hun sporen hebben verdiend in het verduurzamen van Nederland, met een accent op Energietransitie.

Bekijk het volledige programma van Building Holland Digital.

Aanmelden voor Building Holland Digital kan direct via deze link.

Deelnemersprijs

Dit is een evenement van derden. Aanmelden kan direct via deze link.

Deel met anderen