Over TVVL Nationaal Congres Sanitaire Technieken 2020 (geannuleerd)

TVVL Nationaal Congres Sanitaire Technieken 2020 (geannuleerd)

*** In verband met het COVID-19 virus, wordt dit congres verplaatst naar een nader te bepalen moment. Dit is op dit moment nog niet bekend.  ***

Op maandag 15 juni is het jaarlijks terugkerende Nationaal Congres Sanitaire Technieken in theater de Flint in Amersfoort. De expertgroep Sanitaire Technieken bereidt een lezingenprogramma voor wat deels in het teken staat van het TVVL jaarthema Energie voor de toekomst. 

Vanaf 12.00 uur vindt de ontvangst plaats met een broodjesbuffet. Het lezingenprogramma start om 13.00 uur en eindigt rond 17.15 uur. 

Naast een lezingenprogramma, is er ruimte voor de bedrijvenmarkt. Sluit de kennis en ervaring van jouw bedrijf aan op dit congres? Dan is 15 juni een uitstekende gelegenheid om vakgenoten te ontmoeten, kennis te delen en jouw innovatieve producten te tonen. Interesse in de bedrijvenmarkt en wil je graag meer informatie ontvangen? Stuur een bericht aan Esmeralda Pondman, congrescoördinator TVVL. De bedrijvenleaflet is in de maak en binnenkort online om eenvoudig een plaats te reserveren.

Bekijk hier een sfeerimpressie van 2019. 

Deelnemersprijs

Ticket Prijs
TVVL Persoonlijk lid en medewerker bedrijfslid TVVL € 150,00
Lid Techniek Nederland € 150,00
TVVL Gepensioneerd lid € 30,00
TVVL Cursist seizoen 2019 - 2020 € 30,00
TVVL Student-lid Gratis
Student (geen lid van TVVL) € 20,00
Geen lid (van bovenstaande) € 300,00

Binnenkort komen de kaarten beschikbaar.

(Alle vermelde prijzen zijn excl. 21% BTW)

TVVL-lid, medewerker van een TVVL-bedrijfslid of heb je al een account? Log eerst in. Je gegevens zijn grotendeels ingevuld (gebruik geen inloggegevens van een ander!)

Heb je nog geen account? Maak eerst een account aan om vervolgens in te loggen om aan te melden.

Bevestiging: ca. een week vooraf ontvang je per e-mail een bevestiging van je deelname.

Factuur: ca. een week na de bijeenkomst ontvang je per e-mail een factuur.

Annulering: bij annulering binnen een week voor de bijeenkomst brengen wij de volledige deelnamekosten in rekening. Annulering kan alleen schriftelijk. Plaatsvervanging bij verhindering is altijd mogelijk.

Deel met anderen