Over Building Holland 2020

Building Holland 2020

Van 24 t/m 26 maart 2020 komen 15.000 bezoekers en 250 standhouders tijdens Building Holland weer samen in de RAI in Amsterdam om kennis te delen, te netwerken en om innovatieve producten en concepten te zien en te beleven. Samen met jullie willen én kunnen we gave dingen doen in aanloop naar, tijdens en na 3 dagen Building Holland. Net als tijdens afgelopen edities bouwen wij in aanloop naar Building Holland 2020 met elkaar aan het TVVL Kennisplein, hét plein waar we bezoekers en de branche weer Energie voor de toekomst geven

Meer algemene beursinformatie

TVVL KENNISPLEIN | HAL 12

Sinds 2016 neemt TVVL deel aan Building Holland. Op het TVVL Kennisplein ontmoet je bedrijfsleden en Kennispartners van TVVL. Deze stands zijn herkenbaar aan het logo, die hier is afgebeeld. Het TVVL Kennisplein biedt voldoende ruimte om je te laten informeren over technische oplossingen in en rondom de gebouwde omgeving. Met de programmering op het podium willen de TVVL partners de bezoekers prikkelen om ook na de beurs na te denken over de vraag welke bijdrage zij zelf willen leveren aan het thema Energie voor de toekomst.

Bouw jij al met ons mee aan het TVVL Kennisplein?

Deelnemers aan het Kennisplein laten zien hoe we door samen te werken een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan de energietransitie. Samen laten we de ontwikkelingen zien die de komende jaren van grote invloed zijn op de manier waarop we wonen, werken en leven. Een aantal koplopers heeft al aansluiting gezocht bij het TVVL Kennisplein. Boek nu je stand en ook jij laat zien dat je over je eigen grenzen heen durft te kijken en het belang van samenwerken onderstreept. Verzorg een lezing op het goed bezochte podium ‘Energie voor de toekomst’ én denk mee over hoe we verder invulling geven aan de activiteiten op het TVVL Kennisplein. Door vroegtijdig in te stappen pak jij je rol om mee te bouwen aan een TVVL Kennisplein waar kennis delen, samenwerken en elkaar ontmoeten als vanouds centraal staan. Natuurlijk nemen wij jouw bedrijf mee in onze uitgebreide marketingcampagne rond Building Holland 2020.

Durf over eigen grens heen te kijken

Wil jij meer informatie over het TVVL Kennisplein en de mogelijkheden om samen te werken en mee te bouwen? Download dan de TVVL Partnerbrochure 2020 of neem contact op met Femke van Egmond via 088 – 401 06 10 of marcom@tvvl.nl
Wil je direct standruimte reserveren, neem dan contact op met Building Holland via 085 - 273 5965 en vraag naar Dave Refoealoe. 

DOWNLOAD DE TVVL PARTNERBROCHURE

Deelnemersprijs

We ontmoeten je graag op het TVVL Kennisplein in Hal 12.

De beurs is elke dag open van 10.00 tot 18.00 uur. Meer algemene beursinformatie: www.buildingholland.nl

Deel met anderen