Over Building Holland 2020

Building Holland 2020

Building Holland 27, 28, 29 oktober!

Met als thema “Energie voor de toekomst” staat TVVL tijdens Building Holland 2020 als vanouds in het teken van kennisdelen, ontmoeten en samenwerken. Samen laten we de ontwikkelingen zien die de komende jaren van grote invloed zijn op de manier waarop we wonen, werken, leren en recreëren. En hoe we door samen te werken een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan gezonde gebouwen en de energietransitie. We ontmoeten je graag op 27, 28 of 29 oktober 2020 in de RAI in Amsterdam.

Gebruik onderstaand link om je direct aan te melden:

Banner Building Holland 2020 - 728 x 90.jpg

TVVL podiumprogramma
Ook dit jaar hebben we elke dag een aantal programmablokken op het Podium Energietransitie in hal 8. Fenna van de Watering (Witteveen+Bos) geeft namens de TVVL Waterstof Community een presentatie Waterstof voor Dummies; ook leuk voor niet-dummies! Marco Bijkerk (Remeha) spreekt over Energietransitie en een betaalbare route naar CO2 reductie. Daarnaast geeft Michiel van Bruggen (De Energiemanager) namens de TVVL Expertgroep Klimaattechniek samen met Martin Mooij (DGBC) een lezing over WENG en Paris Proof.

Nieuwsgierig naar de rest van het programma? Nog even geduld! We zijn druk bezig om het te vullen met interessante onderwerpen. Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Wil jij ook up-to-date blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen de branche? Dan ontmoet TVVL je graag tijdens Building Holland, dus meld je aan! Twijfel niet te lang, want er kunnen onder de huidige omstandigheden dit jaar minder bezoekers naar binnen.

Voor meer informatie over de beurs verwijzen wij je graag naar de website van Buildling Holland.

3144.jpg

Deelnemersprijs

Voor meer informatie: www.buildingholland.nl

Deel met anderen