Over TVVL lezing Het Belang van een Goede BIM Opleiding

TVVL lezing Het Belang van een Goede BIM Opleiding

TVVL regio Oost Nederland en Noord Nederland organiseren de TVVL lezing Het Belang van een Goede BIM Opleiding op dinsdag 10 september van 16.00 tot 16.45 uur tijdens de Installatie en Elektro Vakbeurs in Hardenberg. Voorafgaand aan deze lezing organiseren de regio's de TVVL lezing Energiebesparen met Adiabatische Koeling. Kom jij ook naar één of beide lezingen? Aanmelden voor de lezing(en) is niet nodig, maar vergeet jouw (gratis) toegangskaart voor de beurs niet aan te vragen!

TVVL lezing Het Belang van een Goede BIM Opleiding

Heel veel mensen denken: ‘BIM is de toekomst’, maar nee… BIM is nu! In de visie van TVVL is BIM een filosofie, een integrale werkwijze om samen een bijdrage te leveren aan een duurzame, succesvolle en toekomstgerichte bouw- en installatiebranche. Vanuit die filosofie en de kennis en werkervaring van BIMpuls en BIM Creators heeft TVVL gevraagd om een aantal BIM opleidingen te gaan ontwikkelen.

De samenwerking tussen BIMpuls en BIM Creators is met name ontstaan vanuit de wens om Nederland te verBIMmen: het delen van kennis en integraal samenwerken met verschillende disciplines in de sector. Deze co-creatie heeft ertoe geleid dat er nieuwe 2 opleidingen zijn ontwikkeld die zijn opgenomen in het cursusaanbod van TVVL; de Startend BIM Modelleur en de BIM Coördinator opleiding.

Bas Spaan en Maartje Luksemburg nemen jou mee in het verhaal achter het belang van een goede BIM opleiding. Een geslaagd BIM proces is in de praktijk namelijk afhankelijk van het perspectief van de betreffende deelnemers. Daarnaast delen ze graag enkele uitkomsten van een marktonderzoek naar de vraag en het aanbod in de huidige markt als het gaat om BIM opleidingen. BIM staat tenslotte voor kennisdeling!

Installatie en Elektro Vakbeurs Hardenberg

De Installatie en Elektro Vakbeurs zorgen in september weer voor een unicum in de Nederlandse installatiebranche. Door deze 2 vakbeurzen naast elkaar te plaatsen kan zowel de e- als w-installateur alles onder één dak vinden. De kernboodschap is 'Installateur van de toekomst’. Tijdens deze vakbeurzen draait het een week lang om de E- en W-installateur. De installateur is fundamenteel voor de inrichting en het in stand houden van installaties in verschillende branches.

De beurzen zijn een ontmoetingsplek waar alle technieken, noviteiten van systemen en gereedschappen en marktontwikkelingen worden gepresenteerd. Je bent vanaf dinsdag 10 september 13.00 uur t/m donderdag 12 september 21.00 uur van harte welkom om een bezoek te brengen aan de Installatie en Elektro Vakbeurs Hardenberg. 

Deelnemersprijs

Kom naar TVVL lezing Het belang van een goede BIM opleiding tijdens de Installatie en Elektro Vakbeurs Hardenberg! 

Vraag je toegangskaart aan voor de Installatie en Elektro Vakbeurs Hardenberg. Aanmelden voor de lezing is niet nodig, alleen de toegangskaart voor de beurs. 

Deel met anderen