Over TVVL Techniekdag 2019

TVVL Techniekdag 2019

NIEUWE ENERGIE TIJDENS DE TVVL TECHNIEKDAG!
De ontwikkeling van kennis neemt een steeds grotere rol en positie in binnen de vereniging. Eén blik op het online kennisplatform TVVL Connect  geeft direct al een goed beeld van de diversiteit aan projecten waar op dit moment aan wordt gewerkt. Tijdens de TVVL Techniekdag op woensdag 13 november 2019 in de Vanenburg in Putten gaan na en plenair programma de Expertgroepen en communities via parallelsessies in op lopende projecten en maken een verdieping in resultaten, technieken en innovaties. Met ruim 200 bezoekers afgelopen jaar bewees de TVVL Techniekdag opnieuw succesvol te zijn in deze verbinding van disciplines en kennisdeling binnen de vereniging.

Maar er is meer. Nieuwe projecten staan in de startblokken om te worden opgepakt en met de energietransitie en de overgang naar een duurzame economie vragen specifieke onderwerpen om meer verdieping in het programma. Dit jaar breiden we de TVVL Techniekdag daarom in de ochtend uit met de onderdelen Matchmaking TVVL Kennisontwikkeling: Projecten in de startblokken! en Symposium Waterstof. Wil je één van deze onderdelen volgen, schrijf je dan apart in.


MIDDAGPROGRAMMA TVVL TECHNIEKDAG: Projectenpitches & parallelsessies vanuit TVVL kennisontwikkeling, ontwikkelingen in de markt,  REHVA Internationaal en een aansprekende keynote

Het TVVL jaarthema Energie voor de toekomst verbindt ideeën, ontwikkelingen, mensen en verschillende vakgebieden met elkaar. Expertgroepen en communities geven een korte update over lopende projecten om vervolgens in een parallelsessie een verdieping te maken in resultaten, technieken en innovaties. Dit levert kennis, inspiratie en inzicht op én daagt uit om vanuit een eigen specialisme de verbinding met de leefomgeving te leggen. 

Pencil it in; dit was de boodschap waarmee een TVVL delegatie eind mei afreisde naar Boekarest, Roemenië voor een bezoek aan het internationale congres CLIMA 2019. Dit congres wordt eens in de 3 jaar georganiseerd en in 2022 neemt TVVL samen met de TU Delft en TU/e de organisatie voor dit event voor haar rekening. CLIMA 2022 lijkt nog ver weg, maar om een dergelijk congres te organiseren én Nederland als technisch innovatief land wereldwijd op de kaart te zetten kunnen we niet snel genoeg beginnen met de voorbereidingen. Congrespresident Atze Boerstra geeft daarom een toelichting op CLIMA 2022. 

Cristina Jurado Lopez, finaliste van de REHVA Studentencompetitie, geeft ons vervolgens inzicht in haar onderzoek  ‘Data-driven Predictive Control for Heating Demand in Buildings. Dit onderzoek mocht zij ook verdedigen tijdens CLIMA 2019. 

Dit jaar sluit Thomas Rau de TVVL Techniekdag af met een inspirerende lezing over circulariteit. Thomas Rau is ondernemer, architect, innovator, inspirator en visionair. Zijn motto is ‘guided by the future’. Hij laat zich in al zijn handelen leiden door wat er in de toekomst nodig is en niet door wat op dit moment haalbaar is. Thomas Rau staat dan ook bekend als voorloper in de internationale discussie over duurzaamheid, grondstoffenschaarste en het gebruik van hernieuwbare energiebronnen in de architectuur. 

Na afloop van het programma heb je tijdens een dinerbuffet voldoende gelegenheid om te netwerken en de dag door te spreken. De TVVL Techniekdag vindt plaats op het Landgoed Kasteel De Vanenburg in Putten. Dit landgoed is makkelijk en snel bereikbaar vanaf de A28 en beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid. 

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Deelnemersprijs

Ticket Prijs
Gepensioneerde leden Gratis

TVVL lid, medewerker van een TVVL bedrijfslid of heb je al een account?
Log eerst in. Jouw gegevens zijn dan al ingevuld (gebruik geen inloggegevens van een ander).

Heb je nog geen account?
Maak eerst een account aan om vervolgens in te loggen om aan te melden.

Deelnemerslijst
Vanwege de nieuwe privacy wetgeving (AVG) is de deelnemerslijst alleen online zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Meer informatie over het aanmelden 
Mariëlle van Pelt - van Kampen
T 088 4010609
e-mail

Voorwaarden congressen en bijeenkomsten | Privacy Policy

Deel met anderen