Over TVVL Actieve Leden Event

TVVL Actieve Leden Event

Samen creëren we 'Energie voor de toekomst!

Op woensdag 20 maart 2019 worden de actieve leden* van TVVL bedankt voor hun inzet binnen de vereniging. Dit jaar zijn het RDM Centre of Expertise en de haven van Rotterdam decor voor het TVVL Actieve Leden Event.

RDM Centre of Expertise is gevestigd op het Rotterdamsche Droogdok Maatschappij (RDM) Rotterdam. Waar vroeger beroemde schepen als het stoomschip Rotterdam werden gebouwd, biedt de voormalige werf van de RDM plaats voor bedrijven, onderwijs en onderzoek. Midden in de haven – maar toch verrassend dicht bij de stad – werken zij hier samen aan innovaties die bijdragen aan een slimme haven. RDM Rotterdam vormt samen met M4H Rotterdam (Merwe-Vierhavens) het Rotterdam Makers District, een plek in de regio voor de innovatieve maakindustrie.

In de Innovation Dock van het RDM Centre of Expertise krijgen we een rondleiding, die ons meer vertelt over lopende projecten, het onderwijs en de gevestigde bedrijven. Zowel start-ups als mkb-bedrijven en wereldspelers in de maritieme en offshoresector zijn hier te vinden. In de Innovation Dock werken studenten van Techniek College Rotterdam (mbo) en Hogeschool Rotterdam (hbo) aan een toekomst in de techniek.

Na de rondleiding, geeft Haico van Nunen als Lector Duurzame Renovatie werkzaam bij het Kenniscentrum Duurzame HavenStad van Hogeschool Rotterdam, een lezing over verduurzaming van de bestaande stad.

Aansluitend stappen we op raderstoomboot De Majesteit, die voor ons klaarligt aan de RDM kade. Deze majestueuze stoommachine (een schitterend staaltje van techniek, zichtbaar vanaf het hoofddek) is helemaal gerestaureerd en terug onder stoom gebracht. Eenmaal ingescheept, varen we de haven van Rotterdam door, richting Schiedam. Aan boord is voldoende tijd om zelf ook het podium te pakken om jouw succesen, struikelpunten en/of bezigheden te delen binnen TVVL. 

We sluiten de avond af met een buffetdiner aan boord van De Majesteit, die ons al varend weer terugbrengt aan de RDM kade.

Programma
15.00 uur   Inloop & ontvangst RDM Centre of Expertise, Innovation Dock - baai 2
15.45 uur   Rondleiding Innovation Dock
17.00 uur   Lezing Verduurzaming van de bestaande stad door Lector Haico van Nunen
17.30 uur   Aan boord van de Majesteit - rondvaart & buffetdiner
21.00 uur   Aankomst aan de RDM kade en mogelijkheid tot na borrelen
21.30 uur   Einde event

*Wie zijn onze actieve leden?
Binnen TVVL zetten leden zich actief in door kennis te delen, ontwikkelen en over te dragen door het:

  • organiseren van Regio-events YOUNG-events
  • werken aan projecten en onderzoek in de Expertgroepen en Impuls 
  • ontwikkelen en geven van Cursussen
  • vormgeven aan het TVVL magazine
  • sturing, advies en raadgeving

Ben je actief lid? Dan ontvang je een persoonlijke uitnodiging.

 

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Deelnemersprijs

Ticket Prijs
TVVL Actief lid Gratis

Aanmelden
Deze bijeenkomst is toegankelijk voor actieve leden van TVVL. Deelname is kostenloos. Actieve leden ontvangen hiervoor een persoonlijke uitnodiging.
Bij afmelden na 14 maart, sturen wij een factuur voor 42,50 euro. Meer informatie
Esmeralda Pondman, e-mail
T 088 401 06 04

Deel met anderen