Over Kick-off Building Holland 2019: Ontmoet de koplopers!

Kick-off Building Holland 2019: Ontmoet de koplopers!

Het TVVL Kennisplein tijdens Building Holland 2018 was een groot succes en onze ambitie is om volgend jaar met minstens 25 kennispartners en bedrijfsleden als collectief het verschil te maken in deze sterk veranderende markt. Met Energie voor de toekomst als TVVL jaarthema staat het TVVL Kennisplein in 2019 in het teken van kennis, ontmoeten en samenwerken

De volgende deelnemers hebben zich in ieder geval al aangemeld voor het TVVL Kennisplein: Orange Climate, Carrier, Mark Climate, Jaga, Bosch Thermotechniek, Ferolli, Xigna, Soler & Palau en Nieman.

Om jou te inspireren en te ondersteunen in je voorbereiding op een succesvol event nodigen we je graag namens Building Holland uit voor de Building Holland 2019 kick-off.

De kick-off is het eerste moment dat Building Holland (potentiële) deelnemers in contact brengt met andere koplopers in de bouw-, installatie- en vastgoedsector.  Er zijn twee momenten waaruit je kunt kiezen: dinsdag 27 november bij Heijmans in Rosmalen of donderdag 29 november bij CIRCL in Amsterdam.

Wat kun je verwachten?
-
Inkijk in de laatste trends & ontwikkelingen
- Highlights van Building Holland 2019
- Hulp voor optimaal beursrendement
- Nieuw: de Smart Badge Technologie
- Netwerkborrel en infomarkt, waar TVVL aanwezig is

Na deze middag heb je je mede koplopers ontmoet en weet je als geen ander business kansen uit Building Holland halen.

Jouw persoonlijke uitnodigingsvideo?
Vooruitlopen is alleen haalbaar door samen te werken. Daarom heeft Building Holland een speciaal aanbod. Tijdens de kick-off worden tien koplopers geïnterviewd. Je ontvangt deze persoonlijke uitnodigingsvideo om je relaties op jouw naam uit te nodigen voor Building Holland 2019. Schrijf je dus snel in want het aantal plekken is beperkt.

Praktische informatie
Locatie: Heijmans in Rosmalen
Datum: 27 november 2018
Tijd: 14:30 – 17:30 uur

Locatie: CIRCL in Amsterdam
Datum: 29 november 2018
Tijd: 13:30 – 16:30 uur

Deelnemersprijs

Meer informatie
Femke van Egmond 
T 088 401 06 04, 
e-mail

Klik hier om aan te melden voor 27 of 29 november of via de aanmeldbutton op de pagina. 

Deel met anderen