Over Start TVVL jaar: Smart Cities Event & Nieuwjaarsreceptie

Start TVVL jaar: Smart Cities Event & Nieuwjaarsreceptie

TVVL start het jaar met een volledig dagprogramma. Je kunt het gehele programma volgen, maar bent uiteraard ook van harte welkom om programmaonderdelen afzonderlijk bij te wonen. 

Smart Cities Event: TVVL Kennispartners 10.30 - 12.30 uur (inloop 10.00 uur)
TVVL werkt samen met kennispartners die expertise en ervaring hebben die waardevol is voor ons vakgebied. TVVL Kennispartners zien het belang in van het delen van kennis en pakken een vooruitstrevende en actieve rol om richting te geven aan hun vakgebied. Zo ook op woensdag 9 januari, waar de kennispartners je meenemen in het nieuwe TVVL jaarthema Energie voor de toekomst. Na de lunch volgt het middagprogramma van het Smart Cities Event. 

Meer info / inschrijven Smart Cities Event: TVVL Kennispartners

Smart Cities Event 13.30 - 16.30 uur  (inloop 13.00 uur)
De waterstofnotitie die prof. Ad van Wijk (TU Delft, Hoogleraar Future Energy Systems) onlangs publiceerde en het TVVL Directie College & studiereis Waterstofeconomie Duitsland voeren deze bijeenkomst aan.
Deze middag lichten sprekers op (inter)nationaal gebied hun ervaringen met waterstof toe. Businessmodellen, verandering van het energielandschap en de installatietechnische uitdagingen die daarmee gemoeid zijn worden besproken. 

Meer info / inschrijven Smart Cities Event

Hef samen met TVVL het glas op het nieuwe jaar! 16.30 - 19.00 uur
Het bestuur en verenigingsbureau willen graag persoonlijk een nieuwjaarswens uitbrengen aan alle TVVL leden en bedrijfsleden. Hierbij nodigen we jou dan ook van harte uit voor de TVVL Nieuwjaarsreceptie om met elkaar het glas te heffen op het nieuwe jaar! 17.30 uur start de nieuwsjaarsspeech door voorzitter Henk Willem van Dorp.

Aanmelden TVVL Nieuwjaarsreceptie

Deelnemersprijs

Meer informatie:
Esmeralda Pondman, T 088 401 06 04
e-mail

Deel met anderen