Over TVVL Triple BIM Community Café met BBQ op 29 augustus 2018

TVVL Triple BIM Community Café met BBQ op 29 augustus 2018

Samenwerking nodig voor bruikbaar BIM model

Samen staan we voor de uitdaging de productiviteit en de kwaliteit in de bouwsector te verhogen. Digitalisering, robotisering en andere technologieën spelen hier een belangrijke rol in. Om de technologieën goed voor ons te kunnen laten werken is een gestructureerd Bouwwerk Informatie Model (BIM) van cruciaal belang. Om tot een bruikbaar BIM model te kunnen komen werken diverse partijen met elkaar samen. Hoe beter de samenwerking en informatie uitwisseling, hoe groter het profijt is dat we hier als sector uit kunnen halen.

De afgelopen jaren hebben we bij diverse initiatieven met elkaar samengewerkt om de kwaliteit van de BIM modellen te verbeteren. Tot dusver is dit voornamelijk gericht geweest op de datakwaliteit en de rol die bijvoorbeeld leveranciers of software bedrijven hierin spelen. Minder belicht zijn de afspraken, processen en tooling die de integrale samenwerking en datakwaliteit bevorderen. Denk hierbij aan uniforme informatie uitwisselingsafspraken, standaard procesafspraken of het delen van (best) practices m.b.t. tooling.

TVVL Triple BIM Community

Daar wordt verandering in gebracht door de TVVL Triple BIM Community. Een community voor en door medewerkers uit alle bouw gerelateerde bedrijven; aannemers, installatieadviseurs, installateurs, constructeurs, architecten enz.

Bij de start hebben we een 3-tal relevante onderwerpen op de agenda gezet om op te pakken:

  • BIMformatieflow in de keten
  • De zin en de onzin van LOD
  • Robotisering en BIM

Daarnaast hebben we regelmatig een BIM Community Café waar op een informele en ontspannen manier ideeën en praktijk ervaringen uitgewisseld kunnen worden.

Community Café

Het eerstvolgende TVVL Triple BIM Community Café is gepland op woensdag 29 augustus, ditmaal zijn we te gast bij TVVL in Woerden. We beginnen de middag met 2 sprekers (details volgen later) en we eindigen met een gezellige BBQ.

Toegang is € 35,-- en aanmelden kan via de link rechts op deze pagina.
Wanneer u zich aanmeldt gaan we ervan uit dat u ook de gehele middag aanwezig bent.

Nog geen lid van de TVVL Triple BIM Community? Meld je dan aan op LinkedIn, https://www.linkedin.com/groups/12073181.

Aanmelden

U kunt zich nog aanmelden. Komt u ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

Deelnemersprijs

Ticket Prijs
TVVL-leden en medewerkers bedrijfsleden € 35,00
geen lid (van bovenstaande) € 35,00

(Alle vermelde prijzen zijn excl. 21% BTW)

TVVL-lid, medewerker van een TVVL-bedrijfslid of heb je al een account? Log eerst in! Je gegevens zijn dan al ingevuld (gebruik geen inloggegevens van een ander!)

Heb je nog geen account? Maak eerst een account aan om vervolgens in te loggen om aan te melden.

Bevestiging: ca. een week vooraf ontvang je per e-mail een bevestiging van je deelname.

Factuur: ca. een week na de bijeenkomst ontvang je per e-mail een factuur.

Annulering: bij annulering binnen een week voor de bijeenkomst brengen wij de volledige deelnamekosten in rekening. Annulering kan alleen schriftelijk. Plaatsvervanging bij verhindering is altijd mogelijk.

Deel met anderen