Over Fijnstofproject: Doe mee en ontmoet de professionals

Fijnstofproject: Doe mee en ontmoet de professionals

In 2018 starten TVVL en VCCN met een 3-jarig praktijkonderzoek, waarmee we nieuwe inzichten opdoen om de hoeveelheid fijnstof in en om gebouwen te reduceren. In dit onderzoek nemen we 5 gebouwen op zeer belaste locaties met uiteenlopende gebruikersfuncties onder de loep. Deze gebruiken we als testcase voor het verder terugdringen van fijnstof in Nederland. Doel van dit onderzoek is om inzichtelijk te maken met welke maatregelen de verhouding tussen fijnstof in binnen- en buitenlucht positief is te beïnvloeden door toepassing van (een pakket aan) fijnstof werende maatregelen.

Inmiddels hebben zowel het Longfonds als de Stichting Promotie Installatietechniek (PIT) het belang van schone lucht onderstreept door actief bij te dragen aan dit project. Naast de bijdrage van TVVL, VCCN, PIT en het Longfonds zijn we op zoek naar actieve partners in de sector. Ben je opdrachtgever, architect, adviseur, installateur, fabrikant en/of eindgebruiker? Oftewel maak je deel uit van de bouwkolom. Dan doen we graag een beroep op jou. Lees verder!Op dinsdag 22 mei geven de betrokken professionals een toelichting op het onderzoek, waarmee we een zichtbare stap willen zetten naar gezonde lucht in gebouwen en omgeving. Ook het belang van gezonde lucht wordt opnieuw op de kaart gezet vanuit de gezondheidszorg, wetenschap en ontwikkelingen in installatietechnieken.

Na enkele lezingen, nodigen we je uit om nader kennis te maken met de betrokken partijen aan de kennistafels. Tenslotte en eigenlijk het allerbelangrijkste is om het onderzoeksproject te doen slagen, vragen we je om aan te sluiten. 

Lees alvast meer over de mogelijkheden:

Sponsorleaflet Fijnstofproject

Het programma start met een inloop vanaf 14.00 uur en wordt rond 17.30 afgesloten met een netwerkborrel.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Deel met anderen