Over Building Holland 2018

Building Holland 2018

"DE MENS VOOROP" OP HET TVVL KENNISPLEIN TIJDENS BUILDING HOLLAND 
Techniek is al lang niet meer de belemmerende factor in het verduurzamen van Nederland. Wensen van de mens in het gebruik en ontwerp van apparaten en installaties staan voorop om de benodigde stappen naar duurzaamheid te zetten. Op het TVVL Kennisplein tijdens Building Holland 2018 laten TVVL Kennispartners en bedrijfsleden vanuit dit thema zien hoe samenwerking in een sterk veranderende markt de stuwende kracht voor innovatie is.

TVVL kennispodium De mens voorop
In een ronde langs de verschillende stands op het TVVL Kennisplein ervaart de bezoeker dat  niet alleen uitgegaan wordt van eigen oplossingen, maar  er juist oog is voor de vraag van de klant, de onuitgesproken behoeften van de eindgebruikers en de noodzaak van maatschappelijke verandering en verduurzaming. Het TVVL Kennisplein staat in het teken van kennisdelen, ontmoeten en samenwerken.  Met de programmering op het podium willen de TVVL partners de bezoekers prikkelen om ook na de beurs na te denken over de vraag welke bijdrage zij zelf willen leveren aan het thema van Building Holland 2018: samen bouwen aan de toekomst van Nederland.

TVVL vertelt, deelt en verbindt kennis 3 dagen lang op het Gaia Stage (TVVL Kennispodium) met dank aan de bijdragen vanuit TVVL communities, expertgroepen en  bedrijfsleden die op het TVVL Kennisplein deelnemen.

BEKIJK HET VOLLEDIGE PROGRAMMA
(Voor het volledige programma op het TVVL Kennisplein kies je voor locatie Gaia Stage)

BESTEL VIA ONDERSTAANDE LINK JE PERSOONLIJKE TOEGANGSKAART VOOR BUILDING HOLLAND: 

Inschrijven voor Building Holland

Over Building Holland 2018
Van dinsdag 17 tot en met donderdag 19 april 2018 staat de RAI in Amsterdam in het teken van Building Holland 2018.  Tijdens Building Holland komen 15.000 bezoekers en 230 standhouders samen om kennis te delen, te netwerken en om innovatieve producten en concepten te zien en ervaren. De beurs is alle dagen geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Het TVVL Kennisplein bevindt zich in Hal 12. Meer algemene beursinformatie: www.buildingholland.nl

Deel met anderen