Over Nationaal Congres Sanitaire Technieken 2018

Nationaal Congres Sanitaire Technieken 2018

De energietransitie komt in een enorme versnelling en de druk om te verduurzamen is groot. Wat is de impact van deze energietransitie op het warmtapwater? Gaan we inleveren aan comfort? Aan drinkwaterveiligheid? En zijn warmtepompen wel de meest duurzame optie?

Op 4 juni 2018 zet TVVL expertgroep Sanitaire Techniek haar jaarlijkse congres volledig in het teken van de energietransitie en de gevolgen voor de warmtapwaterinstallatie. Warmtapwater is de grootste energievrager van goed geïsoleerde woningen, maar wordt vaak vergeten wanneer alleen wordt gesproken over goede isolatie en laag temperatuur verwarmingssystemen. 

Zo komt Tweede-Kamerlid Erik Ronnes (CDA), lid van de Kamercommissie BZK en woordvoerder Wonen  op bezoek en doet een inleiding over de huidige ontwikkelingen. Daarnaast neemt hij deel aan de paneldiscussie onder leiding van Energiecommissaris Ruud Koornstra. Ruud Koornstra wil Nederland leiden naar volledig fossielvrij in 2030, en niet pas in 2050 zoals afgesproken in Europa. Hij brengt graag de discussie op gang met Erik Ronnes, vertegenwoordigers vanuit Uneto-VNI en de NVDE, een onderzoeker en een projectontwikkelaar.  

Centraal in deze discussie is de vraag: Zijn we voldoende voorbereid en toegerust voor deze opgave, en welke bijdrage kunnen installatieprofessionals hieraan leveren?

Bekijk hier het volledige lezingenprogramma

Het congresprogramma start vanaf 12.00 uur met een broodjesbuffet en wordt rond 18.15 uur afgesloten met een netwerkborrel.

Bedrijvenmarkt
In de pauzes is volop gelegenheid om kennis te maken met de bedrijven die deelnemen aan de bedrijven. Interesse om als bedrijf zich te presenteren op de Bedrijvenmarkt? Dat is mogelijk, lees hier de mogelijkheden.  

Deelname met bedrijf op de bedrijvenmarkt

Deelnemende bedrijven:

Hamwells Europe
HGP International

Holland Water
Hydroscope 
Oventrop
UCare4

Terugblik op Nationaal Congres Sanitaire Technieken 2017

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Deelnemersprijs

Ticket Prijs
TVVL-leden en medewerkers bedrijfsleden TVVL € 150,00
Leden UNETO-VNI € 225,00
Gepensioneerde TVVL-leden € 30,00
TVVL-cursist seizoen 2017 - 2018 € 30,00
TVVL student-lid Gratis
Student (geen lid van TVVL) € 20,00
Geen lid (van bovenstaande) € 300,00

(Alle vermelde prijzen zijn excl. 21% BTW)

TVVL-lid, medewerker van een TVVL-bedrijfslid of heb je al een account? Log eerst in! Je gegevens zijn dan al ingevuld (gebruik geen inloggegevens van een ander!)

Heb je nog geen account? Maak eerst een account aan om vervolgens in te loggen om aan te melden.

Bevestiging: ca. een week vooraf ontvang je per e-mail een bevestiging van je deelname.

Factuur: ca. een week na de bijeenkomst ontvang je per e-mail een factuur.

Annulering: bij annulering binnen een week voor de bijeenkomst brengen wij de volledige deelnamekosten in rekening. Annulering kan alleen schriftelijk. Plaatsvervanging bij verhindering is altijd mogelijk.

Deel met anderen