Over TVVL lunchlezing WELL certificering

TVVL lunchlezing WELL certificering

Een nieuwe norm voor de èchte waardering van vastgoed

De èchte waarde van vastgoed

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat investeringen die bijdragen aan frisse gezonde gebouwen niet alleen gunstig uitpakken voor het welzijn maar ook voor de prestaties van de gebruikers. Hiermee lijkt, naast energiebesparing en circulariteit in de bouw, een nieuw businessmodel voor het huisvestingbeleid tevoorschijn te komen.

Succesvolle renovaties met verbetering van het binnenmilieu laten zien dat een lager ziekteverzuim correleert met een gezonde afbouwtechniek, met voldoende aanvoer van schone en frisse lucht en met regelbaarheid van de fysische omgeving. De certificeringsmethode, conform de Well Building Standard, stelt het welzijn van de mens centraal  en is daarmee de 1ste richtlijn in de wereld, die zich richt op de verbetering van de gezondheid en het welzijn van de mens in de gebouwde omgeving.

Een certificering, conform deze richtlijn, levert een ranking op binnen de gezonde gebouwen, met optimaal functionerende gebruikers, in Nederland.

Paul Roelofsen (senior adviseur Binnenmilieu bij BAM Energy Systems) en Martin de Graaf (adviseur Duurzaamheid bij BAM Bouw en Techniek) zijn beiden betrokken bij de WELL-certificering van het WTC in Utrecht Centrum. Zij vertellen ons de ins- en outs van de WELL certificering, de nieuwe norm van de èchte waardering van vastgoed.

Programma      

11:30 uur            Ontvangst
12:00 uur            Lezing: Nieuwe norm voor de èchte waardering van vastgoed
13:00 uur            Lunch
13:45 uur            Koffie & napraten
14:00 uur            Einde

Regiogroep Zuid-Holland & Zeeland

Aanmelden

U kunt zich nog aanmelden. Komt u ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

Deelnemersprijs

Ticket Prijs
Leden en medewerkers bedrijfsleden € 55,00
Niet-leden € 75,00
Studenten (op vertoon collegekaart) € 25,00

Alle vermelde prijzen zijn excl. 21% BTW.

Factuur
TVVL verstuurt de factuur 1 week na het event.

Annulering
Bij annulering binnen 1 week voor het event brengt TVVL de volledige deelnamekosten in rekening. Plaatsvervanging bij verhindering is altijd mogelijk.

Meer informatie:
Mylenne Hamaker, T 088 4010605
e-mail

Deel met anderen