Over YOUNG TVVL 3D Makers Zone

YOUNG TVVL 3D Makers Zone

YOUNG TVVL neemt je mee naar de 3D Makers Zone in Haarlem. De plek waar kennis en bedrijven samenkomen en slimme technologische innovaties ontstaan. ‘In de 3D Makers Zone worden nieuwe technologieën als 3D-printing, robotica, internet of things en big data concreet toepasbaar gemaakt voor het bedrijfsleven.’

De sprekers nemen je mee in de wereld van 3D-printing, Internet of Things (IoT), water management (PWN) en de veel besproken blockchain en cryptovaluta. Vragen als 'hoe beïnvloeden deze onderwerpen de installatiebranche' en ‘wat is een blockchain en wat kun je ermee?’ worden besproken. En hoe kan de 3D Makers Zone bedrijven helpen ontwikkelen en innoveren?

Spreek na over wat deze nieuwe technologieën en ontwikkelingen voor jou en jouw carrière betekenen tijdens een korte creativiteitssessie. Laat je inspireren!

Programma

15.00 uur Ontvangst
15.30 uur Inleiding 3D Makerszone
16.00 uur IoT & water management
16.30 uur Blockchain
17.00 uur Creativiteit sessie
17.30 uur Borrel
18.00 uur Indisch buffet
19.00 uur Einde

Meld je snel aan & neem je Buddy mee! Vind je het lastig alleen te komen? Wij vinden het leuk als jij ook je steentje bijdraagt door nieuwe mensen uit het vakgebied te introduceren in de vereniging. DEEL dit event in jouw netwerk.

YOUNG TVVL

Aanmelden

U kunt zich nog aanmelden. Komt u ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

Deelnemersprijs

Ticket Prijs
Leden en medewerkers bedrijfsleden Gratis
Niet-leden Gratis
Studenten (op vertoon collegekaart) Gratis
Buddy Gratis

'No Show' & annulering
Bij 'no show' of annulering binnen 1 week voor het event brengt TVVL de 'no show' kosten in rekening van €20 (excl. BTW) per persoon. 

Meer informatie
Mylenne Hamaker, T 088 4010605
e-mail

Deel met anderen