Over Legionella, What’s New? met netwerk-BBQ

Legionella, What’s New? met netwerk-BBQ

GEANNULEERD

Helaas hebben we dit event geannuleerd vanwege een te lage opkomst. 

Legionella What's New?

Nieuwsfragmenten

TELEGRAAF 19 APRIL 2017 – ‘Ongeveer de helft van de Nederlandse campings doet te weinig om te voorkomen dat drinkwater besmet raakt met de legionellabacterie. De Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) gaat daarom scherper controleren’.

NOORDHOLLANDSDAGBLAD 15 MAART 2017 – ‘In het wooncomplex de Noordwachter in Zaandam is legionella ontdekt. Deze bacterie is gevaarlijk, omdat het de veteranenziekte kan veroorzaken. De douchekoppen in alle 168 woningen zijn vervangen door tijdelijke koppen met een filter. Dinsdag 4 april moeten alle bewoners hun huis uit omdat de leidingen worden doorgespoeld’.

ONSLEEUWARDEN 21 JANUARI 2017– ‘De voetbalclub FVC kan de douches al weken niet gebruiken. In het wedstrijdcomplex Wiarda in Goutum is legionella geconstateerd. Beheerder BV Sport van het complex is bezig de problemen te verhelpen’.

CAGMNED 8 MAART 2017 - ‘Recent heeft de rechtbank Midden-Nederland een uitspraak gepubliceerd die gevolgen heeft op de uitvoering van het aanvullende wateranalyse programma bij inzet van een alternatieve legionella preventie techniek bij kleine overzichtelijke prioritaire leidingwaterinstallaties. Dit geeft duidelijkheid over de wijze waarop Tabel IIId moet worden geïnterpreteerd. In de uitspraak wordt specifiek gekeken naar de inzet van een ultrafiltratie systeem’.

Dit zijn slechts enkele nieuwsfragmenten van dit jaar. Legionella blijft een onderwerp wat aandacht vraagt en waarbij wet- en regelgeving, beheersingsmiddelen en technieken niet stil staan.

Legionella wetgeving, beheersing en technieken

Tijdens deze eindedaglezing informeert specialist, Oeds Kuipers (Kuipers Drinkwater Security) je over de laatste stand van zaken en ontwikkelingen in Legionella wetgeving, beheersing en technieken. Hij vertelt over de laatste ontwikkelingen in de wet- en regelgeving omtrent legionellabeheersing in een interactieve vorm met het publiek.

Meld je snel aan voor deze interessante lezing over een onderwerp dat altijd actueel blijft en blijft vragen om een update van de laatste ontwikkelingen. 

Programma

16.30 uur Ontvangst
17.00 uur Openingswoord door Anne Rozema (Voorzitter TVVL-regioroep Noord-Nederland)
17.05 uur Lezing door Oeds Kuipers (Kuipers Drinkwater Security)
18.45 uur Discussie
19.00 uur BBQ
20.30 uur Einde

Regiogroep

Deelnemersprijs

Ticket Prijs
Leden en medewerkers bedrijfsleden € 25,00
Niet-leden € 35,00
Studenten (op vertoon collegekaart) Gratis
Sprekers en Organisatie Gratis

Alle vermelde prijzen zijn excl. 21% BTW.

Factuur
In de week na het event ontvang je de factuur.

Annulering
Bij annulering binnen 1 week voor de bijeenkomst brengt TVVL de volledige deelnamekosten in rekening. Plaatsvervanging bij verhindering is altijd mogelijk.

Meer informatie:
Mylenne Hamaker, T 088 4010605
e-mail

Deel met anderen