Over TVVL Techniekdag 2017

TVVL Techniekdag 2017

Tijdens de TVVL Techniekdag presenteren TVVL Expertgroepen, Impuls, kennispartners en andere TVVL-projecten hun activiteiten en resultaten. Dit levert kennis, inspiratie en inzicht op nieuwe mogelijkheden op. Zo leveren wij vanuit onze functie als ‘denktank’ de verbinding met en tussen diverse disciplines.

Na afloop van het  programma is er een dinerbuffet waarbij voldoende gelegenheid is te netwerken en de dag door te spreken.

De middag vindt plaats in het Groot Auditorium Klein Vanenburg en de Oranjerie op het Landgoed Kasteel De Vanenburg in Putten. Dit landgoed is makkelijk en snel bereikbaar vanaf de A28 en beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid. 

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Deelnemersprijs

Deelname aan de TVVL Techniekdag is voor persoonlijke leden en voor de 1e medewerker van bedrijfsleden kosteloos. Log eerst in om van deze gratis deelname gebruik te maken!

Voor de tweede en volgende medewerker wordt een bedrag van € 60,00 (excl. BTW) in rekening gebracht (aan de hand van de volgorde van aanmelden bepaalt TVVL de kosteloze of betalende deelname).

Bij annulering binnen één week voor deze  bijeenkomst zonder kosten voor jou, zijn wij genoodzaakt “no show” kosten in rekening te brengen: € 25,00 (excl. BTW) per ingeschreven deelnemer.

Deel met anderen