Over Dé TVVL-Techniekdag 2016

Dé TVVL-Techniekdag 2016

Tijdens Dé TVVL-Techniekdag presenteren TVVL-expertgroepen, Impuls, kennispartners en andere TVVL-projecten hun activiteiten en resultaten. Dit levert kennis, inspiratie en inzicht op nieuwe mogelijkheden op. Zo leveren wij vanuit onze functie als ‘denktank’ de verbinding met diverse disciplines.

Maarten van der Boon, spreker, columnist, dagvoorzitter en gastdocent, verzorgt de plenaire opening en geeft daarmee de aftrap van een inhoudelijk en actueel congres. Vanzelfsprekend met een afwisselend programma. Het parallelle programma bestaat uit acht verschillende onderdelen die ieder de activiteiten en resultaten van de expertgroepen en andere TVVL-projecten belichten. Na deze presentaties sluit Peter Luscuere, hoogleraar Building Services, Faculteit Bouwkunde, TU Delft af met een unieke en inspirerende lezing. Luscuere geeft met zijn lezing: ‘Vikingen in een circulaire economie’ inzicht in het unieke energie- eiland Samsø. Dit Deense eiland realiseerde in een tiental jaren met grote betrokkenheid van de inwoners een transitie van een kwakkelende economie, volledig afhankelijk van fossiele brandstof, naar één florerende rol in export van hernieuwbare energie. Na afloop van het programma is er een dinerbuffet waarbij voldoende gelegenheid is te netwerken en de dag door te spreken.

Dit jaar wordt door het bestuur van de Stichting B.J. Max tijdens Dé TVVL-Techniekdag de B.J. Max Prijs uitgereikt aan een persoon die een studie of onderzoek heeft gepubliceerd op een voor alle geïnteresseerden toegankelijke wijze over een onderwerp uit ons vakgebied, waarbij onderzoek en/of nieuwe ontwikkelingen centraal staan. 

De middag vindt plaats in het Groot Auditorium Klein Vanenburg en de Oranjerie op het Landgoed Kasteel De Vanenburg in Putten. Dit landgoed is makkelijk en snel bereikbaar vanaf de A28 en beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Deelnemersprijs

Ticket Prijs
Niet-leden € 115,00
Persoonlijke leden en medewerkers begunstigers Gratis
Studenten (op vertoon collegekaart) Gratis
Tweede en volgende medewerker begunstiger € 60,00

Deelname aan Dé TVVL-Techniekdag is voor persoonlijke leden en voor de eerste medewerker van begunstigers kosteloos. Log eerst in om van deze gratis deelname gebruik te maken!

Voor de tweede en volgende medewerker wordt een bedrag van € 60,00 (excl. BTW) in rekening gebracht (aan de hand van de volgorde van aanmelden bepaalt TVVL de kosteloze of betalende deelname).

Deel met anderen