BouwBrancheBrede Masterclass

BouwBrancheBrede (BBB) Masterclass

TVVL is samenwerkingspartner van de BouwBrancheBrede (BBB) Masterclass. De BBB Masterclass is een persoonlijk ontwikkelingsprogramma zonder huiswerk en boeken. Leren door te ervaren, luisteren en spreken. TVVL leden krijgen €2.000 korting!

Nieuwe editie! 

Wat doe jij na Corona? Back to normal? Of ben jij een jonge ambitieuze professional die de BouwbrancheBrede Masterclass wel aandurft?

De vijfde editie van de BBB Masterclass start op 25 september 2020. Kandidaten kunnen zich inschrijven op www.bbbmasterclass.nl

Module 1: Zelfleiderschap 25 en 26 september 2020
Module 2: Samenwerking 20 en 21 november 2020
Module 3: De Toekomst van de Bouw 22 en 23 januari 2021
Module 4: Innovatie van eigen businessmodellen 19 en 20 maart 2021

Voor wie?

Ben jij een jonge ambitieuze manager en wil je je voorbereiden op eindverantwoordelijkheid? Wil je samen met gelijkgezinde professionals uit de hele sector je eigen toekomst vorm geven? Nadenken over het bedrijf en aan de slag met ketensamenwerking? Dan is deBouwBrancheBrede (BBB) Masterclass iets voor jou.

Wat is het?

De BBB Masterclass is een persoonlijk ontwikkelingsprogramma van 8 maanden met 4 pittige tweedaagse modules. Het is een intensieve mix van praktijk en theorie, van training en opleiding, van hoofd, hart en handen. De BBB is een mentale achtbaanrit zonder weerga.

Alumni

Benieuwd wat alumni zeggen over de masterclasses? Lees de reviews

Wist je dat? De alumniclub inmiddels zo groot is dat daar speciale programma’s voor zijn ontwikkeld!