BouwBrancheBrede Masterclass (BBB)

BouwBrancheBrede (BBB) Masterclass

TVVL is samenwerkingspartner van de BouwBrancheBrede (BBB) Masterclass. De BBB Masterclass is een persoonlijk ontwikkelingsprogramma zonder huiswerk en boeken. Leren door te ervaren, luisteren en spreken. TVVL leden krijgen €2.000 korting!

Ben jij een jonge ambitieuze manager en wil je je voorbereiden op de eindverantwoordelijkheid? Wil je samen met gelijkgezinde professionals uit de hele sector je eigen toekomst vormgeven? Dan is de BouwBrancheBrede Masterclass iets voor jou! Meer informatie via BouwBrancheBrede (BBB) Masterclass.

Meer dan 10 brancheverenigingen dragen de BBB Masterclass een warm hart toe: Met een gezamenlijk management development programma faciliteren we samenwerking in de hele sector. Bekijk het volledige aanbod aan Management Leergangen!

Volgende editie

Na een lange ‘corona winterslaap’ kan de BBB Masterclass weer live aan de bak. Inmiddels bestaat de Masterclass 10 jaar. Op 1 oktober gaat de 18e editie van start. De 4 nieuwe modules staan gepland. Tussentijds vinden onderlinge bedrijfsbezoeken plaats.

  • Module 1: Zelfleiderschap op 1 en 2 oktober 2021
  • Module 2: Samenwerking op 10 en 11 december 2021
  • Module 3: De toekomst van de bouw op 4 en 5 februari 2022 en
  • Module 4: Innovatie van eigen businessmodellen op 8 en 9 april 2022

Inschrijven? (met €2.000 korting voor TVVL leden)

Wat is het?

In de BBB Masterclass ontmoeten high potentials uit alle geledingen van de bouw- en vastgoedkolom elkaar om zich in 8 maanden tijd te verbreden vanuit de techniek naar algemeen management. Dat gebeurd in een mix van training en opleiding. Centrale competenties zijn communicatie, (zelf)leiderschap en ondernemerschap. De BBB Masterclass is een roller coaster in persoonlijke ontwikkeling met een flinke dosis bedrijfskundige verdieping.

In 4 tweedaagse modules krijg je een soepele integratie van theorie en praktijk. Daarnaast doe je ter verdieping intervisies en kijk je tijdens bedrijfsbezoeken bij elkaar in de keuken. De thema’s van de vier modules zijn zelfleiderschap, integraal ketenbeheer, de toekomst van de bouw en innovatie van eigen business modellen.

Voor wie?

De BouwBrancheBrede Masterclass is bedoeld voor jonge experts, managers en ondernemers, werkzaam in bouw en vastgoed. Mensen die zich willen prepareren op eindverantwoordelijkheid voor een unit, bureau of bedrijf. Mensen met minimaal HBO werk- en denkniveau. In de leeftijd tot 45 jaar. Mannen en vrouwen, die willen werken aan hun eigen ontwikkeling. Om daarmee hun toekomst en die van hun bedrijf nader vorm te geven

Alumni

Benieuwd wat alumni zeggen over de masterclasses? Lees de reviews
Wist je dat? De alumniclub inmiddels zo groot is dat daar speciale programma’s voor zijn ontwikkeld!