BouwBrancheBrede Masterclass

BouwBrancheBrede (BBB) Masterclass

TVVL is samenwerkingspartner van de BouwBrancheBrede (BBB) Masterclass. Op vrijdag 22 juni tijdens het YOUNG TVVL Zomerfeest werd de samenwerking tussen TVVL en de BBB Masterclass bekend gemaakt. De BBB Masterclass is een persoonlijk ontwikkelingsprogramma zonder huiswerk en boeken. Leren door te ervaren, luisteren en spreken. TVVL leden krijgen €2.000 korting.

Ben jij een jonge ambitieuze manager en wil je je voorbereiden op eindverantwoordelijkheid? Wil je samen met gelijkgezinde professionals uit de hele sector je eigen toekomst vorm geven? Nadenken over het bedrijf en aan de slag met ketensamenwerking? Dan is de BouwBrancheBrede (BBB) Masterclass iets voor jou.

De BBB Masterclass is een persoonlijk ontwikkelingsprogramma van 8 maanden met 4 pittige tweedaagse modules. Het is een intensieve mix van praktijk en theorie, van training en opleiding, van hoofd, hart en handen. De BBB is een mentale achtbaanrit zonder weerga.

De volgende BBB Masterclass start op 27 september 2019. Kandidaten kunnen zich inschrijven op www.bbbmasterclass.nl. Daar treffen ze ook ruim 50 reviews.

Ben jij toe aan de rit van je leven?